İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban da bir konuşma yaparak şöyle dedi; Şu an Afyonkarahisar İl Özel İdaresinin 18 ilçenin tamamında çalışması vardır. Yol çalışması, su ve kanalizasyon çalışmaları var. bu yıl bir ilki daha başardık. 2020 programı kapsamında yapacağımız yol çalışmalarını Ağustos sonu görmeden tamamlayacağız. Kendimize hedef koyduk. 

“Hangi parti olursa olsun asfalt yaptırmak isteyenlerin talebini karşılıyoruz”

Çoban konuşmasını, “Özel idareye asfalt yaptırmak isteyen belediyenin partisi hangi partiden olursa olsun yapacağız. Elhamdülillah ilimizde terör örgütünün siyasi kolu olan parti olmadığı için bu konudaki vaadimizi çok rahat bir şekilde veriyoruz. CHP, MHP, BBP, DP, İYİ Parti olabilir hangi parti olursa olsun bize başvurursa Özel İdare kıstasları çerçevesinde yapıyoruz” ifadeleri ile noktaladı.  

“Araçlar kendinizin olduğu zaman masraflarınız da düşüyor”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de “Belediye çöp araçlarını kendimiz alalım istedik. İhale hesabı yaptıktan sonra bugün itibariyle 17 adet büyük kamyon, bir adet yol süpürme aracı, bir adet 8 bin litrelik arazöz, 6 mini damper, 6 hizmet aracını hizmete soktuk. Şehrimizin temizliği ve gelişmesi için modern bir şehir olması için kendi araçlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Burada asfalt şantiyemizde kullanılmak üzere iki tane tanker satın aldık. İnşallah bunları da asfalt şantiyemizin hizmetine vereceğiz. Tabi araçlar kendinizin olduğu zaman masraflarımız da düşüyor, ihaledeki bedelimiz de neredeyse beşte bir fiyatına geliyor. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.