Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Gedik Ahmet Paşa Medresesi (Taş Medrese) bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya; AK Parti ana kadame mensuplarının yanı sıra; milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, İGM üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.
 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın teşkilat bayramlaşma programı her yıl olduğu gibi bu yıl da Taş Medrese bahçesinde gerçekleştirildi. Programa; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahimYurdunuseven, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, eski Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BİZ BİRİLERİ GİBİ KALKIP ŞOVMENLİK YAPMIYORUZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Bayramlaşma programımız sırasında yağan rahmet bu bereketi bir kez daha göstermiştir. Bu berekete elhamdülillah diyoruz. Allah hayırlısı ve güzeliyle daim eylesin. Çok güzel bir Ramazan ayı geçirdik ve Allah bizleri bayram gününe eriştirdi. Recep ve Şaban aylarından sonra başı rahmet, ortası mağfiret ve içerisinde bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesini barındıran sonu da inşallah cehennemden kurtuluş olan Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Uzun süredir insanlarımızla bir araya gelememenin, kucaklaşıp, tokalaşamamanın verdiği rahatsızlığı inşallah bundan sonra telafi edeceğiz. Biz birileri gibi kalkıp şovmenlik yapmıyoruz. Soyut kelimelerle ‘şunu yapacağız’ ‘şunu yeneceğiz’ ‘benim adı şu’ demekle bu işler olmuyor. 2001 yıla öncesini ve sonrası göz önünde canlandırılırsa ehli vicdan sahibi bir insan bunu inkâr edemez. ‘Ne yaptınız?’ diyemez. Nereden nereye geldiğimizi hatırlamamız lazımdır.” dedi.
 

“ALTI OKUN İÇERİSİNDEKİLER ÜZERİNDEN İBADETLERİMİZE İNANCIMIZA BASKI YAPTILAR”

Yurdunuseven konuşmasında“Biz onları çok iyi tanıyor ve neler yaptıklarını çok iyi biliyoruz.Kendisine oy atmak nasip olmayan, evine giderken elektrik şalterini kaldırmayı unutan insanlarıda biz biliyoruz. Böyle insanlar, böyle liderler var kendilerine göre. Biz onların birilerinin arkasına saklanıp, altı okun içerisindekileri sözde başımıza vura vura dinimize, inancımıza, ibadetimize yaptıkları o demokrasinin kılıcı gibi koydukları günleride biliyoruz. Elhamdülillah geldiğimiz noktada hem yatırımlarımızı hem de manevi yatırımlarımızı yapıyoruz. Çünkü başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider vardır. Elhamdülillah bir zamanlar hazır olda bekleyen Başbakanlar, Cumhurbaşkanları gibi değiliz. Şimdi sözü dinlenen sözüne itibar edilen Rusya-Ukrayna savaşında barışı sağlayacağına güvenilen dünya da sözü geçen bir liderimiz var elhamdülillah. Seçimlere bir yıl kaldı zaman çok hızlı geçiyor. Bir bakıyorsunuz sandığa gitmişsiniz oy kullanıyorsunuz. Bizim şimdi yapmamız gereken gerçek manada hazır ola geçip çalışmalarımızı beş kat daha arttırıp 2023 seçimlerinden sağ ve salimen çıkmaktır. Cumhurbaşkanımızı tekrar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ilan etmektir. Teşkilatlarımızda bu canlılık ve samimiyeti görüyoruz. İnşallah 2023 yılı Haziran ayında bunu tekrar yaşıyacağız. Bu yük sadece bizlerin partimizin değil tüm vatandaşlarımızın omuzlarında, tüm mazlum milletlerin baktığı bir noktadadır. Bugüne kadar AK Parti teşkilatlarında görev alan herkese çok teşekkür ediyor, ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.” İfadelerine yer verdi.