Güney Beldesi’ndeki belde başkanlığı seçimi büyük önem arz ediyor. Bu noktadaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

ÇİFTÇİ KARŞILIĞINI ALAMIYOR

Sinanpaşa ilçemizin ağırlıklı olarak geçim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Ancak gübre mazot ilaç ve tohum fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı son yıllarda pek çok tarım alanı ekilmemekte olup ekilen yerlerde çiftçimiz emeğinin karşılığını alamamaktaktadır. 

HASTANEDE PEK ÇOK BÖLÜM DOKTORU YOK

İlçemizde yer olarak güzel bir yerde hastanemiz bulunmasına rağmen buradaki hastaneyi yeniden düzenlemek yerine yeni bir hastane yapıldı ancak hastanede pek çok bölüm doktoru bulunmadığından yeterli hizmet alınamamakta, halımız yine Afyon merkezdeki hastanelere gelmektedir. 

YÜKSEKOKULDA SADECE 35 ÖĞRENCİ VAR

İlçemizde iki yıllık yüksek okul bulunmasına rağmen öğrenci sayısı toplam 35 olup sadece bir bölüm bulunmaktadır. Yeni öğrenci kontenjanı verilmediğinden neredeyse kapanma durumuna gelmiştir. 

KADIN KÜLTÜR EVİ AKP’NİN ÇALIŞMA BÜROSU HALİNE GELDİ

İlçemizde kadın kültür evi açılmış olup ancak burası AKP’nin çalışma bürosu haline gelmiştir. Sadece AKP’li kadınlar faydalanıp diğer kesim soyutlanıp ayrımcılık yapılmaktadır. 

DOĞALGAZ HAVADA KALDI

İlçemizin belediye başkanı ilçe başkanı ve belde belediye başkanları toplanıp ilçemize doğalgaz getirmek üzere sözü aldıklarını beyan ettiler ancak hiç bir girişimde bulunulmadı. Sadece propaganda aracı olarak kaldı.