Saadet Partili Hüseyin Ayva’nın açıklamaları şöyle:

SAAT 18’DEN SONA ZEYBEK BU MAHALLEYE GİTSİN

Daha önce dile getirmiştik Çavuşbaş mahallesine niye AFJET ısıtması verilmez diye yetkililerden cevap gelmedi. Havalar soğudu kış aylarına girmiş bulunmaktayız. Afyonkarahisarımız’da  halkımızın bir bölümü  doğal gaz ve AFJET ısıtmasını kullanırken, halkımızın bir bölümü  kömür ve odunla kış günlerini geçirmeye çalışacak. Her hangi bir gün saat 18 den sonra sayın belediye başkanı Mehmet Zeybek’ten rica ediyoruz Çavuşbaş Mahallesi’ne gezmeye gelsin hava kirliliğinin ne olduğunu kendi gözleriyle görsün.

İNTERNET KABLOLARI YER ALTINA NEDEN ALINMADI

Diğer yandan Çavuşbaş Mahallesi’nde sol taraf elektrik ve internet  kabloları yer altına alınmışken sağ  taraf elektrik ve internet  kabloları yer altına alınmadı. İllaki buralarda yangın mı çıksın, halkımız zarar gördükten sonramı buraların tamiratı ile ilgileneceksiniz. 

FRİG VADİSİ İLE İLGİNECEĞİNİZE BİRAZDA…

Burada yaşayan halkımız ikinci sınıf olduğundan dolayı mıdır?  Elektrik ve internet kabloları dışarıda  ne bakan var ne gören var. Allah aşkına Frig Vadisi ile bu kadar ilgileneceğinize birazda bu mahalle sorunları ile ilgilenseniz. Hangi mahaller mi Kale Mahalesi, Akmescit Mahallesi, Yukarı Pazar Mahallesi. Halkımız refah ve huzurlu yaşarsa belediye bize ihtiyaçtır.