İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada, “Yaptığı paylaşım ve sözlerle sürekli toplumu geren insanlarımızı kutuplaştırmaya çalışan Kent Konseyi Başkanı Şemsettin Yasan, daha öncede Kent Konseyi armasında bulunan Atatürk silüetini kaldırıp Paşa Camisinin resmini koymuştu.   Milli Eğitim Bakanının görevden alınmasına geç kalmış bir karar diyerek sosyal medyada paylaşım yapmasıyla halkı bölmeye ve araya nifak sokmaya devam ediyor. Kent konseyi başkanlığı sıfatını taşıyan bu vatandaş, oturduğu makama aykırı davranışlar sergilemeye kavgacı, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı sosyal medya paylaşımlarıyla beraberliğimize, kardeşlik hukukumuza zarar vermektedir. 

AFYON BASININA NİFAK SOKUYOR

Kent konseyi başkanlığı sıfatını taşıyan bu vatandaş şimdide Afyon basınına nifak sokmaya çalışmaktadır. “Afyon’da basın ikiye ayrılır; 1. Recep Tayyip Erdoğan hükümete karşı olanlar, 2.Cumhur İttifakına karşı olanlar” diye paylaşımda bulunan bu şahsın bu tür paylaşımlarla nereye varmak istediğini bütün vatandaşlarımız gayet iyi biliyor. Afyon basınını küçük düşürmeye çalışmak bu kişinin haddi değildir. Bu şahsın bulunduğu makamdan ayrılmasını defalarca talep ettik, Belediye Başkanımıza bu şahsı görevden alması yönünde açıklamalarımız oldu. 

ONURU VARSA İSTİFA EDER

Fakat Başkan Zeybek akrabası olan bu şahsın akrabası olmadığını söylemeye devam ediyor. Buradan bir kez daha yüksek sesle haykırıyoruz, bu zatın o makamda bir dakika dahi oturmaması gerekmektedir. Sabah akşam ortalığı nasıl karıştırırım, nasıl nifak sokarım düşüncesiyle klavye şövalyeliği yapan Kent Konseyi Başkanının azda olsa onuru varsa bir an önce istifa etmesini bekliyorum” dedi.