İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun açıklamaları şöyle;

Dün Bolvadin ilçemizde çarşı merkezinde çok sayıda iş yerinin bulunduğu bölgede, meydana gelen yangın yüreklerimizi dağladı.

Meydana gelen Yangında maalesef 20’ye yakın iş yerimiz kullanılamaz hale geldi. En büyük tesellimiz ise can kaybının olmaması.

Yangını söndürmek için canla başla çalışan İtfaiye ekiplerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. İYİ Parti olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Esnafımıza ve Bolvadin’imize geçmiş olsun, Allah’ım afetlerden ülkemizi ve milletimizi korusun.

“İYİ PARTİ İFTARI 700 KİŞİYE PLANLANDI VE 1800 KİŞİ KATILDI”

Belediye Başkanı Sayın Zeybek, bizim iftarımızı eleştirerek göndermede bulunmuş ‘Bir başkalarının yaptığı iftarda malumdur.’ demiş. Maalesef istediklerini bulamadılar. Farklı beyanatta bulunmak zorunda kaldılar. Ama fotoğraf çeken arkadaşlara, kameramanlara söyledim. AK Parti’nin iftarı nasıl olur görsünler.  Başkan sen fotoğrafları karşılaştır, iyi bak o fotoğraflara bakalım ne göreceksin. Sen zahmet etme ben sana söyleyeyim. İYİ Parti fotoğrafında 700 kişi davet edilmesine rağmen koşa koşa gelen yaklaşık 1800 kişiyi göreceksin. Suriye’ li göremeyeceksin. Zorla getirilen insanlar göremeyeceksin. Konu mankenleri insanları göremeyeceksin, çıkarcıları göremeyeceksin. Sizin fotoğrafı anlatmaya gerek yok. Siz ilk seçimde sandıklar açıldığı zaman fotoğrafa bakın Sayın Zeybek.

“BAŞKAN ZEYBEK BİZİ EŞLEŞTİRMEKTEN ASLİ GÖREVLERİNİ YAPAMIYOR”

Başkan Zeybek bizi eşleştirmekten asli görevlerini yapamıyor. Biz tekrar hatırlatalım istedik. Bir belediye başkanının asli sorumluluğu görev yaptığı kenti korumaktır.   Belediye ilk olarak imar, su ve kanalizasyon, ulaşım, imar, çevre sağlığı, temizlik ve katı atık, zabıta, itfaiye, kurtarma ve ambulans, acil yardım, şehir içi trafik, mezarlıklar, park ve yeşil alanlar, kültür ve sanat, Turizm ve tanıtım, gençlik ve spor, ekonomi ve ticaretin gelişmesi için hizmetlerini yapmak ve yaptırmak zorundadır. Kadın ve çocuklar için koruma evleri açmalıdır. Kültür ve tabiat varlıkları ile tarihi dokunun ve kent tarihi bakımından önemli olan tüm mekanların korunmasını sağlamakla yükümlüdür.

“SOKAK KÖPEKLERİ SORUNUNU BİRİ PARÇALANINCA MI ÇÖZECEKSİNİZ!”

Değerli basın mensupları sizlere zaman zaman sizlerin de tanık olduğu birkaç fotoğraf karesini göstermek istiyorum. Bu fotoğraflar Kanlıca Mahallesinden  şehir merkezinde sürüler halinde gezen başıboş sokak köpekleri tehlike saçıyor. Özellikle sabah saatlerinde mahalle aralarında dolaşan köpekler, çocukların korkulu rüyası haline geldi. Vatandaşlar, biranda karşılarına çıkan sokak köpeklerinden tedirgin olurken, çocuklarda sorun yaşıyorlar. Konuya ilişkin bize ulaşan vatandaşlarımızın ifadeleri  ‘Kaç defa şikayet etmemize rağmen bu sokak köpeklerine bir çözüm bulamadılar. Kaç defa bizzat ben köpeklerin saldırısına uğradım. Bununla ilgili ne zaman bir çözüm bulacaklar. Biri parçalanınca mı? Böyle bir yönetim olamaz böyle bir yasa olamaz. Akşam eve giderken köpek yüzünden korkuyoruz. Hadi biz büyük insanlarız ya çocuklara saldırdığı vakit ne yapacaksınız? Artık bir an evvel bu konunun çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Belediye Başkanı ne iş yapar’ dediler. Sayın Zeybek;  burada çocuklarımızın, büyük küçük herkesin canı tehlikede. Şehrimizin hemen hemen her mahallesinde durum aynı.  Başkan yasa bunu diyor, şunu diyor diye laf cambazlığı yapma. İşinize geldiği zaman  ‘Biz yaparız, yasa sonra gelir’ diyorsunuz. Siz şikayet mercii değil çözüm makamısınız. Bu sorunu en kısa zamanda ortadan kaldırın.

“NEDEN MİLLETTEN KORKUYORSUNUZ? NEDEN BU MİLLETİN ARASINA ÇIKAMIYORSUNUZ?”

Ben size başka bir fotoğrafı anlatayım. Ramazan Bayramı fotoğrafı. Neden Milletten korkuyuyorsunuz. Neden Milletten koptunuz. Bu Milletin arasına neden çıkamıyorsunuz. Neden Devletin imkânlarıyla milletin arasına geliyorsunuz. Neden bireysel olarak gezemiyorsunuz. Yarın seçimde bu milletin önüne nasıl çıkacaksınız. Bu millet kararını vermiştir Halkımızı yoksullaştırdınız, yolsuzluk batağına battınız. Milletimizin ayarlarıyla oynadınız. İnsanımızı garipleştirdiniz, kuru ekmeğe muhtaç ettiniz. Milletimizin önüne tek başına çıkıp bayramlaşmaya yüzünüz yok. Siz anca devletin imkanlarıyla bayramlaşma yaparsınız. Ülkeyi bu hale getirdiniz, eserinizle öğünün.

“BELEDİYE’NİN İŞLETTİĞİ KAFELERDE ÇAY 4,5 TL OLDU!”

Dün Belediye Meclisinde alınan karar sonrası Belediyenin işlettiği kafelerde Çay 4,5 liradan başlıyor. Bir zamanlar çay simit hesabı yaparak başkalarını eleştirenler şimdi bu hesabı yapsınlar. Emeklimiz, asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız sizin işlettiğiniz yerlerde Çay içebilir mi?

 Biz Afyonkarahisar’ımızın her yerinde, partililerimizle, kendi imkanlarımızla, kendi temin ettiğimiz araçlarla bayramlaşmak için kapı kapı gezdik ve halkımızla kucaklaştık. Sizin gibi devletin Valisinin, Kaymakamının arkasına sığınmadık.

Hedefimiz İlk seçimde iktidar olmaktır. Birlik ve beraberlik ruhu ile seçimlere odaklanacağız. Birlik ve beraberliği sağlayacak, daha çok kenetleneceğiz. Milletin bizden beklediği iktidara ulaşacağız.