Mısırlıoğlu, şunları söyledi: 

AKŞENER’E OLAN İLGİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ

Genel başkanımız vatandaşlarımızla bire bir ilgilendi. Çay ilçemize hareket ettik. Bir dinlenme molası sonrasında ilçe meydanında yapılan programda bir izdiham vardı. Adeta Çay ilçesinin tamamı orada toplanmış. Orada gördüğümüz olay muhteşemdi. Emirdağ’dan başlayarak Afyon merkeze kadar artarak bu durumun artması bizi çok mutlu etti. Afyonkarahisarlılar gereğini yapmıştır. Misafirperver bir şekilde genel başkanımızı uğurlamışlardır. 

ÜZÜNTÜLERİMİ GAZETECİ ARKADAŞIMIZA BİLDİRDİM

Basın kardeşimin ittirilerek düşüldüğünü duyduk. Biz bunu program sonrasında duyduk. Elimizde her hangi bir görüntü yok. Gazeteci kardeşiminizin  şahsını arayarak üzüntülerimi bildirmek için aradım. Kendilerini tanımadığını söyledi. Onun tanımadığını benim tanımam mümkün değil. Bu program bizim partimizin programıydı. Değerli basın mensubu kardeşimizden özür diliyorum. Böyle bir görüntü varsa bize iletsinler. Bu kişi kimse 

EMNİYETİMİZ SERT ÖNLEM ALDI

Bende kargaşa esnasında bende itildim kakıldım. Emniyetimiz sert önlem aldı.

Partililerimiz bile genel başkanımıza sokulamadı. Bizim programızda böyle bir şey yaşandığı için üzüntülüyüm. Basın çalışanı burada emekçidir. Ekmeğinin peşindedir. Bu yapılan doğru değil. 

HABERLERE ÜZÜLDÜM

İnternet haber sitelerinden yapılan haberlere üzülüyorum. Bütün basın çalışanlar bizim kardeşimiz. Direk olarak İYİ Partililer denilmesi bizi üzdür. 

SAYIN GÜZBEY BENİ ARADI

Sayın Güzbey beni aradı. Ben görmedim abi dedim. Olduysa özür dilerim dedim. Gerçekten görmedim. Ben görsem buna müsade etmem. Basın bizim vazgeçilmezimizdir. Basın olmadan biz olmayız. Basın çalışanına böyle bir olayın yapılmasına 

İTİBAR SUİKASTI YAPMAYALIM

Birbirimize itibar suikastı yapmayalım.Ben bunu ispat etmek için çalışacağım. Emniyetten görüntüleri isteyeceğim. Darp olayı ile ilgili bir partilimiz varsa gereğini yapacağız.