Mısırlıoğlu, şunları söyledi: 

MÜZİSYENLER İÇİN AFYON’DAKİ BAŞKANLARA SESLENDİ

Ramazan ayında ramazan davulu konusunda il merkezi dahil olmak üzerinde, kasabalarında, ilçelerindeki tüm belediye başkanlarına sesleniyorum. Afyon’daki tüm müzisyenleri ayırt etmeden görevlendirin. Onların kazanç elde etmesini sağlayın. 

JAZZ VE KLASİK MÜZİK FESTİVALİ YAPILACAK MI

Caz ve Klasik festivali konusunda yapılmayacak şeklinde duyumlar alıyoruz. Bununla ilgili bir adım atılmamış. Bu organizasyonları yapanlar Afyon sevdalısı. İnşallah Sayın Zeybek gereken desteği verir. 

ANITPARK’TA KESİLEN AĞAÇLAR

Anıtpak’ta geçtiğimiz gece yarısı ağaçların  sabah 4’de hiç kimseye haber verilmeden kesildiğini öğrendik. Neden kesildiğini biz biliyoruz. Belediyeyi yönetenlerin gözleri rantta, inşaatta. Belediye hizmetlerine kafetaryacılığı restorancılığı eklediler. Merkezi bir yerde No 03 denilen kafeteryayı açacağı bununla ilgili inşaatın ihale olduğunu öğrendik. Yeşili korumak bunların işi değil. Ağaç sökme makinası 30 yıl öncede Afyon’da vardı. Bunların anlayışında böyle bir şey yok. Vur kes gitsin var. Belediye Başkanına sesleniyorum.30 yıl evvel Bolvadin Belediyesi, Horan Parkı’nda 30 yıllık ağaçları söküp başka yere yerleştirmiştir. Yeşile çok ihtiyacımız var.  Yeşilin kesilmesini asla tasvip etmiyoruz. Bir daha bu hatalar yapılmamalı. 

BELEDİYEDEKİ MEVSİMLİK İŞÇİLER KONUSU

Belediyemizde görevli mevsimlik işçilerin 400’ü işe geri çevrilmiş. Bundan memnun olduk. Ancak biz 800 işçinin olduğunu biliyoruz. Böyle krizin olduğu bir günde belediyemiz diğer mevsimlik işçilerinide bir an evvel çağırarak onlarında evine ekmek götürmesinin önünü açmalı. 

UYDUKENT’TE GÜNDE 15-16 DEFA ELEKTRİK KESİLİYOR

Özellikle Uydukent’e günde 15-16 defa elektrik kesintisine uğradıklarını söylüyor vatandaşlarımız. Bununla beraber ev aletleri kullanılmaz hale geldiğini söylüyorlar. OEDAŞ faturalara yüzde 100 zam yaptı bir yılda. Bu firma bu elektrik kesintileri ile ilgili önlemler almayacaksa biz bu parayı neden ödüyoruz. Burası Afyonkarahisar. İnsanlarımız 3 ayda 3 aya ev aletlerini yeniliyor yada tamir ettirmek zorunda kalıyor. Bu sese kulak verin. 

KENSEL DÖNÜŞÜM’DE BOLVADİN’İ ÖRNEK ALIN

Belediye Başkanımız Cuma namazı çıkışında Kentsel Dönüşüm’deki vatandaşlarımızla buluştu. Bundan mutlu olduk. Onların derdini dinledi. Anlatırken şunu söyledi. Anıtlar Kuruluna kayıtlı kentsel dönüşüm yapılacak dedi. İmarla ilgili çözümler kendilerinde olmadığını söyledi. Değerli Başkanı Sayın Zeybek,  Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan kentsel dönüşümü çözdü. Gidin Fatih Kayacan’ı izleyin. İnceleyin. Orada insanlar nasıl mağdur edilmeden, mağduriyet olmadan, kendi yerlerinde kendi dükkanlarında nasıl yerlerine kavuştuklarını görün. Profesyonelce çözüm yapıldığını orada görür burada uygularsınız. Tüm hemşerilerimizde burada rahata erer. TOKİ ile uğraşmak yerine kendiniz orada çözüm üretebilirsiniz. Kendi partinizden olan Belediye Başkanının çalışmasını inceleyebilirsiniz.