-Afyon Postası'ndan Kemal Baykara, kongreden bildiriyor: 

İYİ Parti’nin 2’nci olağan kongresinde ortalık karıştı. Pandemi nedeniyle sadece il başkan adaylarına söz verileceğini öğrenen CHP’li Burcu Köksal, kendisine söz verilmeyince kongreden erken ayrıldı. Bazı İYİ Partili kişiler bu durumu eleştirerek sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk bu paylaşımları görünce duruma isyan etti. Öztürk şunları söyledi: 

BU PAYLAŞIMLARIN PARTİYE NE FAYDASI VAR?

Burada İYİ Partili olan bir arkadaşımızın sosyal medya hesabına yazdığı paylaşımla ilgili konuşacağım. Kendisinin ismini veripte burada rencide etmek istemiyorum. 

Başında da söyledim. Pandemi nedeniyle sadece il başkan adaylarına söz vereceğimi ifade ettim. Burada biliyorumki en az 20 tane arkadaşım yeri göğü inletir. İstedikten sonra İYİ Parti’yi över, güzel sözler söyleyebilir. Ama bir başka partinin milletvekili buraya geldide konuşturulmadı diyerek bunu sosyal medyada paylaşmanın partimize ne faydası var arkadaşlar? Bunu yapan kişi İYİ Partili bir arkadaşımız.

BURCU KÖKSAL SÖZ İSTEDİDE BİZ Mİ VERMEDİK? 

“Ben burada İYİ Partililer dahil kısa sürece kongreyi tamamlayalım diye düşünürken, o bizim başımızın misafiridir. Eyvallah. İYİ Partililer bile burada sadece il başkanı düzeyinde konuşurken, bende bu partinin aynı zamanda milletvekiliyim. Ben konuşmasını bilmiyorum. Ama başka bir partinin milletvekili, isterse ittifakın vekili olsun söz isteyip vermediğimiz bir durum oldu mu Allah aşkına. Sayın Burcu Köksal bizden söz talep etti mi de konuşma isteyip verilmedi gibi bir paylaşımda bulunuluyor. Ayıptır, yazıktır.

BİZ KİMSENİN GÖLGESİ DEĞİLİZ 

Kendi partinizi büyük görün. Biz kimsenin gölgesi değiliz. Bu paylaşımı yapan kişi sosyal medya hesabındaki bu paylaşımı silsin. Rica ediyorum.”