İYİ Parti'den yapılan açıklamada Dazkırı'da 40 kişinin ilçe teşkilatının yaptığı çalışmalar sonrasında partiye üye olduğu duyuruldu. 

Partiye üye olanlar için önceki gün bir tören düzenlendi. Bu törene İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, GİK Üyesi ve eski Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Genel Merkez Disiplin kurulu üyesi Öncül Kazancı ve Sandıklı, Dinar, Evciler, Başmakçı’dan çok sayıda misafir katıldı.

YILBAŞINA KADAR ÜYE SAYIMIZ 100 OLACAK

Törende konuşma yapan İYİ Parti Dazkırı İlçe Başkanı Metin Özbay, "Halkımız üzerindeki ölü toprağını atarak silkelenmeye başladı. Daha önce korkudan dolayı üye olamayan vatandaşlarımız, şimdi üye olmak için geliyorlar. Her geçen gün sayımız artıyor. Hedefimiz yılbaşına kadar yeni kayıt olan üye sayımızı 100’e çıkartmak olacak" dedi.

ARINÇ'IN YAPTIĞINI AKŞENER YAPSAYDI SUÇ OLURDU

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, "Bir tv programında Bülent Arınç’ın yaptığı açıklama suçtur. Bülent Arınç’ın bir yandaş kanalda, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tahliye olması yönünde yaptığı açıklama bizleri üzmüştür. Arınç kendini mahkeme yerine koyup tahliye olması yönünde görüş belirtiyor. Arınç’ın yaptığı suçtur. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare kurulu üyesi olan Bülent Arınç’ın bu açıklamaları mahkemelere serbest bırakın talimatı mı oluyor. Böyle bir açıklamayı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener yapsa suç olup mahkemeler işe başlayacaktı” dedi. 

Konuşmaların ardından yapılan törenle 40 yeni üyeye rozetleri takılarak program sona erdi.