DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada  Kadın Politikaları Başkanlığı’na Avukat Ayşen Deniz’in getirildiği duyuruldu. 

SİYASETTE YEPYENİ BİR BİR KÜLTÜR İNŞA EDECEĞİZ

Partiden yapılan açıklamada şöyle denildi: Kadınların siyasete katkısı, yeni siyasi kültürün olmazsa olmazıdır. Siyasetin, kadınların nezaket , müzakereci ve uzlaşmacı yaklaşımına , ötekileştirilenlerle empati kurma yeteneğine ihtiyacı var. Siyasette yepyeni bir kültür inşa etmek için yola çıktık, hedeflerimize de bir bir ulaşacağız inşallah. Deva Partisi olarak kadınları ana kademelerin ‘yardımcı güçleri’ ya da seçimden seçime sahaya sürülecek ‘yedek kuvvetler’ olarak görmeyeceğiz , yeni bir siyasi kültür için kadınlarla her kademede yan yana çalışacağız” denildi.

SİYASETTE KADINLAR ETKİN BİR ROL OYNAMALI

Ayşen Deniz, yaptığı açıklamada: “Siyasette kadının rolünün ne derece kuvvetli olduğunu biliyoruz, elimizden gelen tüm gayreti göstererek DEVA Partisi’ni Afyonkarahisar siyasetinde kadınları etkin bir yapıya getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu kapsamda yarın Ambaryolu’nda  yeni İl binamızın önünde 29 Ekim etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Bayramı temalı stantımızı açacağız.  Bu etkinliğe Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilen Kadın Politikaları Başkan yardımcımızda çalışmalarımıza eşlik edecekler. Partimize üye olmak isteyen tüm Afyonkarahisar halkını yarın Ambaryolu Deva Partisi İl Başkanlığına bekliyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.