DEVA Partili Kadir Daylık, partisinin il başkanları toplantısı için 2 gün boyunca Ankara’daydı. Toplantıya DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Seçim işleri başkanı Selçuk Altıntuğ’da katıldı. 

İKTİDARDAN KOPANLARIN ADRESİ DEVA’DIR

Seçim sathının çokça dillendirildiği bugünlerde takvimi oldukça yoğun olduğunu belirten, İl Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Selçuk Altıntuğ toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Sandık bazlı çalışmalarımıza ve eğitimlerimize gün geçmeden başlıyoruz kaybedecek vaktimiz yok. Afyonkarahisar mahallelerinde, ilçe ve köylerinde kapsamlı çalışmalarla seçimlere hazırlanacağız. Bugünden tezi yok sahalarda kamp kuracağız. Vatandaşlarımızın Ali Bey' ve Partimize olan inançları gün geçtikçe artıyor. Mevcut iktidar partisinin önlenemez düşüşü, kararsız seçmeni güvenilir bir adres arayışına itti.  DEVA Partisi’nin bir ideoloji partisi olmadığından ve merkezde konumlanarak bütün vatandaşlarımızı kucakladığından mevcut iktidar partisinden olası kopuşların ilk adresi olacaktır. Bu bilinçle mevcut kötü yönetimi bir an önce ilk durakta indirmek için faaliyetlerimizi daha da hızlandıracağız. 

İLK SEÇİMDE İKTİDARA KIRMIZI KARTI GÖRECEK

DEVA Parti İl Başkanı Kadir Daylık’ta şunları söyledi: Seçimlerinler artık çok yakın, bu noktada teşkilatların eğitim proğramlarına dahil edilerek hızlı bir şekilde teşkilatların sürece hazır hale getirmesi için il bazında da çalışmalar yapıyoruz. İktidara en yakın parti DEVA Partisi kadrolarıdır,  nitekim mevcut iktidarın politikaları bu konuda ders niteliğindedir. Halktan uzak bir yönetim anlayışı vatandaş nezdinde adeta kırmızı kartlık bir pozisyondur. İnşallah Vatandaşlarımız, gerçekleştirilecek ilk seçimde mevcut iktidar sahiplerine kırmızı kartı göstererek oyunun dışına iteceklerdir. Buna inancımız tam “Kadrolarına güvenmeliyiz "Bizim şiarımız daima, 'ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz' olduğundan çalışmak sureti ile milletimizin lehine politikalar üretiyoruz. Yaraya merhem olmazsanız kaybetmeye mahkumsunuz demektir.

İKTİDAR HASTALIĞINI KABUL ETMİYOR

Sayısız eylem planı açıkladık ve açıklamaya da devam ediyoruz, hatta kimse yapmaz biz diyoruz ki alın bu reçeteleri kullanın ülke daha kötü durumlara düşmesin diyoruz ama nafile. Hasta önce hastalığını kabul edecek, sonra reçeteye ihtiyaç duyacak. Mevcut iktidar ne hastalığını kabul ediyor ne de çare arıyor. Kimse zerre kuşku duymasın,  DEVA Partisi iktidarında ülkeye huzur gelecek, çehrelere mutluluk gelecek. Vatandaşlarımız yataktan kalktığı her gün bir umuda bir iç dinginliğe uyanacak. Yarının teminatı gençlerimiz ülkeden kaçmayı değil bu ülkede nasıl katma değer üretirimi düşünecek, çünkü gençlerimize değer verilecek. Çok az kaldı birazcık daha sabır. Kutlu doğumlar hep sancılı olmuştur. Ülkemiz en kısa zamanda DEVA sını bulacak."