Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerinin yoğun olarak katılım gösterdikleri yaklaşık 2500 kişilik iftar programında öğrencilerle konuşan DEVA Partililer, partilerinin politikalarını eylem planlarını gençlere yönelik projelerini paylaştılar. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen DEVA Partililer iftar öncesi öğrencilere gazoz dağıttılar. 

“GENÇLER BAŞIMIZA İCAT ÇIKARIN” PANKARTI

Etkinlik hakkında partiden yapılan açıklama şöyle: 

Gençlerimizle yaptığımız sohbetlerde bizleri sevindiren ve bizleri mutlu eden düşünceleri, DEVA Partisini ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı sosyal medya hesaplarından takip ettiklerini, gençlere önem veren bir Genel Başkan olduğunu bildiklerini, gerek eğitim sistemi, gerekse ekonomi üzerine yaptıkları açıklamaları yakından takip ettiklerini belirttiler. Afyon özelinde yaptığımız sohbetlerde bir öğrenci arkadaşımız “Erenler Mahallesinin sokakları, caddeleri çok kötü Üniversitemizi seviyoruz fakat üniversitemize bu sokaklar yakışmıyor dışarıdan gelen arkadaşlarımıza mahcup oluyoruz Afyon hakkında maalesef olumlu düşünmüyorlar yetkililerden Erenlerde bulunan yollara kaldırımlara özen göstermelerini talep ediyoruz. ” dedi. Bir başka öğrenci arkadaşımız “ Üniversite kampüsü içerinde çok fazla başıboş köpek var ve sürü halinde geziyorlar,  özellikle havaların soğuk olduğu zamanlarda kampüs içerisinde yalnız başımıza dolaşmaktan çok korkuyoruz. Birçok arkadaşımıza bu köpekler saldırdılar mutlaka kampüs içerinde barınakların yapılması gerekiyor buradan yetkililere sesleniyoruz” dedi.

YOKLUĞUN DEĞİL, BOLLUĞU ARTIRDIĞIMIZ BİR RAMAZAN DİLİYORUZ

 İl Başkanı Kadir Daylık yaptığı konuşmada “bugün Erenler’de öğrenci kardeşlerimizle birlikteyiz. Artık bahar günlerinin başladığı bu güneşli günde öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik. Özellikle vize sınavlarının bittiği bu günü seçtik. Bu mübarek iftar saatinde onlarla birlikte olmanın mutluluğu ile ramazan sevincini birlikte yaşıyoruz. Onların sofralarına ortak olmak onlarla birlikte oruçlarınızı açmak çok güzel. Onlara bizlerde iftarlık gazozlarımızı ikram ettik, oruçlarımızı birlikte açacağız. Ramazan paylaşma ayıdır inşallah yokluğun değil bolluğu arttırdığımız nice ramazanlara birlik beraberlik içinde erişmek hepimize tekrar tekrar nasip olur.”

ORUÇ NEFSİ KONTROL ETMEK DEMEKTİR

Bugün iftar organizasyonu yapan Afyonkarahisar Belediyesine, Afyonkarahisar Belediyesinin kıymetli çalışanlarına, iftar programına destek sağlayan iş adamlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı üyelerimize de bugün burada örgencilerimizin gönlüne dokunmak için verdikleri fedakarlıkla bu güzel birlikteliği yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Oruç nefsi kontrol etmek demektir. Teşkilatçılıkta sabır,azim ve emek demektir. Teşkilatçılık gece gündüz durmadan çalışmak demektir.  Bizler DEVA olarak tüm insanlığa tüm gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.