AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığının yönetim kurulu toplantısı merkeze bağlı Salar Beldesinde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez ilçe başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Salar Belde Başkanı Hasan Görgülü, Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar ve çok sayıda Partili katıldı.

Taşpınar’tan hükümetin desteklerine teşekkür 

Toplantıda bir konuşma yapan salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar beldesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi Taşpınar hükümetin yerel yönetimlere verdiği desteklere değinerek eksiklerin bir bir giderildiğini kaydetti. 

Görgülü teşekkür etti

Daha sonra söz alan Salar Belde Başkanı Hasan Görgülü, Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısının Salar’da yapılması dolayısıyla teşekkür etti. 

“Her seçim olduğu gibi 2023’ü de kazanacağız”

Merkez İlçe başkanı Ziya Coşkun Karadeniz de yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Karadeniz şöyle konuştu; 2023 seçimleri çok önemli. Hükümetimizin ilk hedefi 2023'tür. Bu seçimlere hazırlanırken kesinlikle hiçbir bahane, hiçbir gerekçe olmayacak. Yoğun bir şekilde çalışacağız ve her seçim olduğu gibi Allah'ın izniyle kazanacağız. 

“İlk ziyaretinin Afyonkarahisar olmasını bekliyoruz”

Son konuşmayı AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pandemi dolayısıyla gelemediğini hatırlatan, Uluçay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye turuna çıkacağını ve ilk ziyaretinin de Afyonkarahisar olmasını beklediklerini ifade etti; Kızılcahamam kampında Cumhurbaşkanımız ile kendisi Antalya'da ve ardından Bakanlar Kurulu olması nedeniyle bire bir görüşemedik ancak online bir toplantı yapıldı. Sizlere, teşkilatlarımıza, mahalle başkanlarımıza selamlarını söyledi. İnşallah Afyonkarahisar'a da yakın zamanda davet ettik. Şehrimizde açılmasını beklediğimiz yatırımlar çok fazla ancak pandemiden dolayı maalesef açamadık. Kendisi bu anlamda 81 ile gideceğini beyan etti. Biz ilk ziyaretini AK Parti’nin Afyonkarahisar'da kurulması sebebiyle şehrimize yapmasını istedik. Teşkilat başkanımız Erkan Kandemir beyefendi de kurmaylarına talimat verdi. İnşallah ilk ziyaretinin Afyonkarahisar’a yapacak. 

Editör: TE Bilişim