CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Bu toplantıya CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İl Başkanı Yalçın Görgöz, partililer ve roman vatandaşlar katıldı. 

CHP, AFYON’DA GÜNDEMİ BELİRLİYOR

İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP’nin Afyon’da gündem belirlediğini söyleyerek ilk seçimde Afyonkarahisar’da birinci parti olacaklarını söyledi. Görgöz, şöyle konuştu: “Türkiye’de olduğu gibi Afyon’da da CHP gündemi belirliyor. Afyon’da 19 yılda AKP iktidarının verdiği zararları, bunların çözüm önerilerinide birlikte anlatıyor. Cumhuriyet’in kurulduğu topraklarda Afyon’da ilk seçimde CHP birinci parti olacak. CHP hem Türkiye’de hem Afyon’da birinci parti olacak. İlk seçimde, erken, geç, zamanında ne zaman olursa olsun birinci olacağız. Daha sonraki yerel seçimlerde önce Afyon Belediye Başkanlığı daha sonra tüm ilçeler CHP’li olacak” 

AFYON, ESKİŞEHİR GİBİ DÜNYA KENTİ OLACAK

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP iktidarında Afyonkarahisar’ın Eskişehir gibi dünya kentleri arasında yer alacağını söyledi. Köksal, şunları söyledi: “İlk genel seçimde iktidar olacağız. İktidar partisi milletvekili olarak Afyon’da yaşayan herkesin sorunlarını çözeceğiz. Sorunları ben biliyorum. Sorunların çözümü için gerekeni yapacağız. Arkasından gelen yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediyesi’ni alacağız ve Afyon’u Eskişehir gibi dünya kentleri arasına sokacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın”

ALİ ÖZKAYA, AFYON’DA ROMAN VATANDAŞLARIMIZI KANDIRDI

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’da son olarak Afyonkarahisar’daki roman vatandaşların sorunlarını dile getirdi. AK Partili Ali Özkaya’ya yüklenen Purçu, şöyle konuştu: "Afyon’da roman vatandaşlarımıza yıllar öncesinden buranın AKP’li milletvekilleri ve hükümetin ilgili kurumları, Ali Özkaya beyefendi özellikle romanlara TOKi vereceğiz dedi, bas bas bağırdı. Bu vatandaşlarımızın oyunu aldı ama bizim vatandaşlarımızı kandırdı. Biz bunun cevabını ilk sandıkta vereceğiz. Bu bize nasip olacakmış. TOKİ meselesi CHP’ye, Millet İttifakı’na nasip olacakmış. Vatandaşlarımızın barınma hakkını yerine getireceğiz. CHP’nin parti olarak roman strateji ve eylem planını hazırladık. İktidar olduğumuzda elimizde belge olsun istedik. Vatandaşın hakkını vatandaşa vereceğiz. Herkes sosyal standartlar içinde yaşayacak.”

-NAİL AZBAY’IN HABERİ.