CHP Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal elektrik ücretinin yüksek gelmesi nedeni ile çalıştırılmayan tesisi ziyaret etti. CHP Şuhut ilçe Başkanı Mehmet Kahraman konu hakkında yaptığı açıklama da şu ifadelerde bulundu:

TESİSTE HİÇ BİR GÖREVLİ YOK

“Başta Mahmutköyü, Atlıhisar ve Güneytepe halkımızın  yoğun şikayetleri üzerine tesisi CHP Afyonkarahisar milletvekilimiz Burcu Köksal ile ziyaret ettik. Tesiste Hiç bir görevlinin bulunmaması ve milyonluk yatırımın kaderine terk edilmesi bizleri derinden üzmüştür.Bu tesisler halkın vergileri ile yapılmaktadır. Köy halklarının çalıştırılmayan bu tesis ile ilgili tarafımıza yoğun şikayetleri bulunmaktadır.Köylülerimizden gelen bu şikayetleri ilçedeki yetkililere iletmemize rağmen mağduriyetlerin giderilemediğini tespit ettik.

ATIKLAR HAYVANLARI HASTA EDİYOR

Aynı zamanda köy halkları defalarca kurumlara şikayet dilekçesi sunduklarını fakat dertlerine hiç kimsenin çare olmadığını belirttiler.Mera alanlarında biriken pis atıklar yüzünden hayvan otlatamadıklarını çaresiz bir şekilde hayvanlarının yine bu otlaklarda yayıldıklarını söyleyen vatandaşlarımız, Çocuklarının ve hayvanlarının dereye bırakılan bu atıklardan dolayı hastalanma risklerinin bulunduğunu ve yetkililerin bu konu ile ilgili acil önlem alması gerektiğini söylediler. CHP olarak konunun 13 köyümüz ve ilçe merkezimiz adına takipçisi olacak ve iktidarımızda bu tür sorunların yaşanmayacağına dair sözüde burdan vatandaşlarımıza veriyoruz”