Cumhuriyet Halk Partili 30 Milletvekili Afyonkarahisar’a geldi. CHP İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleşen ziyarette tüm vekiller 17 ilçeyi ve şehir merkezini dolaşıp halkı dinleyecek. Vekiller Hilton Otel’de konuşuyor. Burada konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, şunları söyledi: “Kentsel dönüşümü yapamayacaksan o koltuğu onurlu bir şekilde terket”

Biçer'in sözledikler şöyle: 

MISRİ MAHALLESİ’NDE FİYATLAR ÇOK DAHA FAZLA 

Afyon’un belediye başkanı saraydan korkuyor.Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ankara’ya gideceğini kentsel dönüşümde fiyatı iki katına çıkaracağını söyledi. Şehrin göbeğinde Mısri Mahallesi’ndeki arazilerin bunun kat kat üzerinde olduğunu sayın başkan bilmiyor mu? Aslında belediye başkanı bunu çok iyi biliyor. 

AFYON HALKI SİZE NEDEN OY VERDİ? 

Bunu tüm Afyonlularda biliyor. Sayın Başkan Afyon halkı size neden oy verdi. Sorunlarımızı çözsün diye. Bugün rantsal dönüşüm mağdurları olan vatandaşlarımızın haklarını savunmayacaksanız, bugün rantsal dönüşüm için arazileri peşkeş çekilen vatandaşlarımız için mücadele etmeyeceksen, Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz size niye oy versin. 

ONURLU BİR ŞEKİLDE TERKET

Sayın Başkan bütün milletvekillerimizle il başkanımızın huzurunda sana sesleniyorum. Eğer bu sorunu çözmeyeceksen, vatandaşların mağduriyetini gidermeyeceksen, vatandaşların oylarıyla seçili oturduğun o koltuğu onurlu bir şekilde terket diyorum. 

-Afyon Postası'nın Haberi.