Görgöz’ün açıklamaları şöyle: 

GEREKSİZ BİR AÇIKLAMA OLMUŞ

Biz teleferiğe değil, teleferiğin yolcu garantili yapılmasına tepki göstermiştik. Dün Belediye Başkanı Mehmet Zeybek bir toplantıda, bu teleferiği Kasım ayında yapacaklarını söyledi. Hatta orda garip bir hesap ortaya koymuş. 25 liradan binildiği zaman bir yılda 140 bin yolcu bu kadar para yapar, biz 15 yıl garanti veriyoruz, bunu 15 yıl ile çarparsa 50 küsür milyon lira yapar, biz bunu taksit taksit ödeyeceğiz, bunun neresi zarar diye bir açıklama yapmış. Belediye başkanının açıklaması trafik komik ve gereksiz bir açıklama. Neye göre belirlediniz bunu? 

25 YIL SONRADA MI 25 LİRAYA TAŞIYACAKSINIZ

Belediyenin mühendisi yok mu? Mimarı yok mu? Hesap yapan kimse yok mu? Çay simit hesabı gibi bu hesap böyle mi yapılır? Yaptınız 25 liraya çalıştırmaya başladınız? Peki gelecek sene, ondan sonraki sene, 25 yıl sonra yine 25 liraya mı taşıyacaksınız? Hangi kafayla bu açıklamaları yapıyorsunuz? 

SİZ DAHİL ALLAH RAZI OLSUN DİYECEKSİNİZ

Biz CHP olarak iktidara geliyoruz. Biz CHP iktidarında inanın sizide ötekileştirmeyeceğiz. Hepimiz eşit olacağız. Belediye başkanlığı ticaret yapma yeri değil. Burası fayda sağlama yeride değildir. Halka hizmet etme yeridir. Sosyal belediyeciliğin ne olduğunu bütün halkımıza en başta size öğreteceğiz. Sizde Allah razı olsun diyeceksiniz. Sizin bu ötekileştirmelerinizden bıktık usandık.  Bu halkın parasını sizin ağalarınıza, çetelerinize peşkeş çektirmeyeceğiz. 

ABBAS YOLCU

Emperyalizme başkaldıran bir partinin üyeleri hiç bir zaman hiç kimseye boyun eğmezler. Elinden geleni ardına koyma. CHP’li belediye Afyon’a geldiğinde sen dahil herkes eşit hizmet alacak. Takke düştü, kel göründü başkan kusura bakma artık bundan sonra buraya kadar. Sizin tedirginliğiniz sebebi, abbas yolcu.