CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, ziyaretler hakkında şunları söyledi:

KASAPLAR ODASI ZİYARET

Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası’na yeniden seçilen oda başkanımız İbrahim Yörük ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. 

Oda Başkanımız Yörük, kasap esnafının, hayvan yetiştiricilerinin sorunlarını bizimle paylaştı. Hayvan yeminin aşırı pahalandığını, bir çuval yemin 270 TL olduğunu, bu durumda yetiştiricinin, esnafın ve tüketicinin işinin çok zor olduğunu dile getirdi. Başkan Yörük, “dana olmazsa ana olmaz, ana olmazsa dana olmaz” diyerek, “artık süt ineklerinin bile kesime verildiği günleri  büyük bir üzüntüyle yaşıyoruz” dedi.  CHP olarak her zaman yanlarında olduğumuzu, iktidarımızda, hem üreticinin, hem esnafın hem de tüketicinin sağlayacağımız imkanlarla  rahat edeceğini dile getirdik. Bunu nasıl yapacağımızı tek tek anlattık. Başkan Yörük ve yönetim kuruluna yeniden seçildiği görevlerinde başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 

KAHVECİLER ODASI ZİYARETİ

Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası başkanlığına yeni seçilen Yusuf Selçuk Yıldırım ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 

Başkan Yıldırım, kahveciler ve çay ocakları esnafının yaşadığı sorunları dile getirdi. Özellikle pandemi süresince çok fazla zarar gördüklerini, buna rağmen yeteri kadar destek sağlanmadığını söyledi. Elektriğe, doğalgaza gelen zamlardan dolayı da çok sıkıntı yaşadıklarını, özellikle kirada planlar için çok daha zorlanacaklarını ifade etti. 

Biz, CHP olarak her zaman kahveci esnafının yanındayız. Yaşadıkları sıkıntılara çözüm getireceğimizi, çekilen kredi borçlarının faizlerinin kaldırılacağını, ana paranın da belirli bir zaman sonra taksitle alınacağını, böylece esnafımızı rahatlatacağımızı belirttik. 

Başkan Yıldırım ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.