CHP’de Kadın Kolları Başkanı Alev Doğru’nun bir anda görevden ayrılması en merak edilen konular arasında yer aldı. Afyon Postası’nın gündeme taşıdığı bu konuya en yetkili isimler açıklama getirdi. 

GÖREVDEN ALMADIK, YÖNETİM İSTİFA ETTİ DÜŞÜRÜLDÜ

CHP Kadın Kolları Afyonkarahisar’dan Sorumlu MYK Üyesi Hatice Semerci, konuyla ilgili şunları söyledi: “Alev Başkanımız görevden alınmadı. Yönetim istifa ettiği için düşmüş oldu. Ben Afyon’dan sorumlu MYK üyesi olan biri olarak Alev Hanım ile iletişim halindeydim. Genel Merkezizimin yapmış olduğu toplantıya katıldı. Ne zaman düşürüldü, ne zaman genel merkezimize istifa dilekçeleri ulaştı o zaman biz yeni kadın kollarımızı oluşturduk. Bir yanlış algı var. Biz onu görevden almadık. Yönetim istifa ettiği için düşürüldü. Darp konusuna girmek istemiyorum. Bu yargıya yansımış bir olay. Sanırım orada bir cevap bulacaktır.”

MERKEZ İLÇE BAŞKANIMIZ ALEV HANIM’DAN DAVACI OLDU

İl Başkanı Yalçın Görgöz ise konuyla ilgili şöyle konuştu: “Sayın Başkanımızın hukuki süreç devam ediyor dediği darpla ilgili değil, sayın merkez ilçe başkanımız önceki kadın kolları başkanı hakkında davacı oldu. Bu o dava. Darpla ilgili olan bir dava değil. Alev Hanımın merkez ilçe başkanımız ile arasında geçen diyalogdan dolayı sayın merkez ilçe başkanımız durumu mahkemeye taşımıştır. O dava devam ediyor. Darp ile alakalı bir dava değil.” 

HAKARET DAVASI AÇTIM

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız ise olayın mahkemeye taşındığını söyleyerek, “Hakaret davası açılmıştır. Savcılık iddianameyi hazırladı. Alev Hanım’ın itirazları sonuçsuz kaldı” dedi

Yeni Başkan Elif Tuğba Şahin kimdir?

Kadın Kolları’nın yeni Başkanı Elif Tuğba Şahin oldu.

Avukat olan Şahin, daha öncede Gençlik Kolları Başkanlığı yapmıştı.