İhsaniye’de 60 gencin partiye üye olması töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, konuşmasında gençlerin partiye katılmasından büyük bir duyduklarını belirtti. 

Z KUŞAĞI GÖNDERMESİ

Uluçay, “Bir harfle sınırlandırılmış kuşak değil, 'Asım'ın nesli' olan gençlerimize İhsaniye'de rozetlerini vekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, il başkan yardımcımız Dilek Hanım Çengel, il yönetim kurulu üyemiz İbrahim Birliktir taktılar. Yüreği bu kadim dava için atan azimli, inançlı ve kararlı olan gençlerimiz akın akın aidiyet hissettiği yer olan AK Parti'ye katılması bizler için büyük bir onur vesilesidir. 

GENÇLERİMİZ KENARDA KÖŞEDE BEKLEMEKTEN KURTULDU

AK Parti her geçen gün üye sayısını arttırarak daha büyük bir aile oluyor. Zaten AK Parti siyasi partinin ötesinde genç kardeşlerimiz için önemli bir okul vazifesini yerine getirmektedir. Bizim gençlerimiz AK Parti iktidarı ile kenarda köşede beklemekten kurtularak, her alanda kendini ifade edebilen, fikir sunabilen mihenk taşı haline gelmiştir. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı da gençlik kollarında başlamıştır. Hayırlı olsun” dedi.