AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı koordinasyonunda "Teşkilat Akademisi Mahalle programları" Kamil Miras Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşti. 

Programa AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve yönetimleri katıldı. Programın konukları ise AK Parti 26.Dönem Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan, Tarkan Zengin, Gazeteci Ekrem Kızıltaş, sanatçı ve önceki dönem AK Parti milletvekili Uğur Işılak oldu. Programa parti teşkilatları yoğun ilgi gösterdi. 

KUYRUKLARI UNUTMAYIN

Burada konuşan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da şunları söyledi:  “1994 senesinde şimdiki Cumhurbaşkanımız o zaman Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gümbür gümbür seçimi kazandı ve bu sonuç hakikaten bir dönüm noktası oldu. Yani kardeşler ondan önce ne büyük zulümler vardı, ne büyük eziyetler anlatmayla ifade edilemez. Hanımefendiler başörtülü olarak kurumlara giremezdi. Hatta bizim hükümetimiz döneminde Cumhurbaşkanımızın hanımı bir keresinde askeri hastaneye sokulmadı. Ne zulümler yaşattılar bu aziz millete. Vesayet sistemi vardı. Neler yaşadığımızı anlatsak adeta sabah olur. Bunları mutlaka bilmemiz gerekiyor. Geçmişte neredeydik, şimdi nereye geldik?  Şu devlet hastanesinde günlerce sıraya girdiğimiz günleri hatırlıyorum. Otogar adeta köy otogarı gibiydi. Kimse içeri girmez, yollar berbat, rezil bir vaziyetteydik. Türkiye'de kuyrukları unutmayın, özellikle geçmişteki benzin kuyrukları uzaydan gözüküyordu. Tabii bunları genç nesil hatırlamıyor. İstanbul'daki sular akmıyordu. Şimdi gayet sorunsuz bir şekilde akıyor. Biz tertemiz yemyeşil bir İstanbul bıraktık ama AK Parti'nin önünü kapatmak için değerli kardeşlerim vesayet sistemi çok uğraştı ama biz dimdik durduk” dedi. 

Programda konuşmacılara plaketleri İl Başkanı Uluçay ve milletvekili Eroğlu tarafından takdim edildi.