Konuyla ilgili AK Parti’den gelen açıklama şöyle: “AK Parti ailesi her geçen gün yeni katılımcılarla büyüyor. Önceki gün İhsaniye ilçesinde 60 genç AK Parti ailesine dahil oldu. Programa AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, il başkan yardımcısı Dilek Hanım Çengel, il yönetim kurulu üyesi İbrahim Birliktir, İhsaniye İlçe Başkanı Tecelli Könül ve çok sayıda partili katıldı”

“Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin”

Programda bir konuşma yapan milletvekili Ali Özkaya "Malumlarınız üzere her hafta belirlediğimiz ilçelerimizi ve beldelerimizi gezerek ilimizin her köşesindeki hemşehrilerimizle bir araya geliyor, bir yandan yatırımlarımızı inceliyor diğer yandan sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bugün de bu amaçlarla İhsaniye ilçemizde bir araya geldik. Görüyorum ki burada teşkilatımız çok güzel bir gece organizasyon etmiş ve partimizin kuruluşundan itibaren ilçemizde görev almış büyüklerimizi kardeşlerimizi bir araya getirmiş ve bunların yanında partimize gönül veren üye olmak isteyen genç arkadaşlarımız içinde yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında çocuklarına gururla anlatacakları bu gecede rozet takma merasimini düzenlemiştir. Her zaman dediğimiz gibi AK Parti bir vefa partisidir, kimi zaman sağlık sorunları kimi zaman başka sorunlar nedeniyle tâbii olarak görev değişimleri yaşanmak da ancak her bir üyemiz İlk günkü heyecanı ile her an hazır olarak beklemektedir. Çünkü biz gelip geçici heveslerin değil bir davanın temsilcileriyiz. Bugün burada resmi olarak partimize üye olan genç arkadaşlarımız ileride en ön saflarda bu davanın temsilcileri olarak görev alacaklardır. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin vatanlarına memleketlerine hayırlı evlatlar olarak hayırlı işlere vesile olmayı Cenabı Allah nasip etsin. Buradan ilçe yöneticilerimize teşkilatımıza ve kıymetli ilçe başkanımız Tecelli Könül kardeşime Partimizin tecrübesinin dinamikliğinin buluştuğu bu müstesna geceyi organize ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

İlçede katılımlar sürüyor

İhsaniye İlçe Başkanı Tecelli Könül de yaptığı açıklamada ilçede AK Parti’ye olan ilginin günden güne arttığını ve katılımların sürdüğünü kaydetti. 

Konuşmaların ardından gençlere rozetleri törenle takıldı.