Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün açıklamaları şöyle;

EVİN TÜM ODALARINDA BULUNAN EŞYALAR YANMIŞ, KÜL OLMUŞ

Bugün Esentepe mahallesinde elektrik kaçağından çıkan bir yangında evi kül olmuş bir aileyi ziyaret ettik. Evin tüm odalarında bulunan eşyalar yanmış, kül olmuş. Yaptığımız incelemeler sonucunda başta Afyonkarahisar Valimiz olmak üzere ilgilileri arayarak bilgilendirdik. Evi yanan ailenin yanında olduğumuzu kendilerine bildirdik. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

3 AYDA AKARYAKITA GELEN ZAM ORANI YÜZDE 106

İşçimiz, çiftçimiz, esnafımız, işsizimiz, emeklimiz, EYT’liler, iş insanlarımız yaşadığımız ekonomik buhrandan bunalmış durumdadır. 3 ayda akaryakıta gelen zam oranı yüzde 106. Bu zamlar her şeye yansıyor, her şey ateş pahası.

ÇİFTÇİLERİMİZ BORÇLARINI ÖDEYEMİYOR

Çiftçilerimiz, üreticilerimiz bankalara, kredi kooperatiflerine borçlarını ödeyemiyor. Ödeyemediği için, kendisine ve yakınlarına, ortaklarına, akrabalarına dahi ha bire icra işlemi başlatılıyor. Bu kötü gidişata hemen bir çözüm bulunmak zorundadır.

6 SİYASİ PARTİ GENEL BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ;

Güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirip, bozulan bütün çarkları düzeltmek için,

Devlete liyakatı getirmek için,

Demokrasiyi yeniden inşa etmek için,

Ekonomiyi ayağa kaldırmak için,

Sosyal politikalarımızı güçlendirmek için,

Adil bir düzeni getirmek için,

Emeğin en yüce değer olduğunu anlatmak ve uygulamak için

Türkiye’ye müjde; aydınlık günler, güzel günler yakındır.

Umutlarımız var. Hiç kimse umutlarını yitirmesin. Her yokuşun bir de inişi vardır. O inişi, rahatlığı CHP iktidarında, dostlarımızla birlikte halkın iktidarında hep birlikte sağlayacağız.” sözleriyle basın toplantısını noktaladı.