Başkan Uysal Türkiye Değişim Partisi’nin toplumun talep ve arzularını en iyi bilen parti olduğunu ifade ederek sokağın nabzını çok iyi tuttuklarını sözlerine ekledi.

TOPLUMSAL BARIŞA İHTİYAÇ VAR

Başkan Uysal: “Türkiye Değişim Partisi, siyaset baronlarının, okumuş cahillerin değil, halkın kurduğu bir partidir. Toplumun talep ve arzularını en iyi bilen, sokağın nabzını en iyi tutan parti bizim partimizdir. Türkiye’miz, huzur, hoşgörü, saygı ve sevgi dolu bir ortam istiyor. Toplum gergin, huzursuz, mutsuz, yüzler gülmüyor. Toplumsal barışa ve toplumsal kucaklaşmaya ihtiyaç var. ”dedi.

GENEL AF ÇIKARALIM

Türkiye Değişim Partisi olarak Af çıkartmak için her zaman çabalayacaklarını söyleyen Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal: “Bütün siyasi partilere buradan bir çağrıda bulunuyorum: Siyasi çıkar hesaplarını, kimin işine yarayacağı kaygılarını, bir kenara bırakarak, bir araya gelelim. Terör örgütü kurmak, yönetmek, Terör suçları, uyuşturucu, cinsel saldırı ve istismar suçları, kadına karşı şiddet suçları, hariç bir genel af çıkaralım. Kader mahkûmlarına bir şans verelim. Ramazan Bayramında, aileleriyle kucaklaşmalarını sağlayalım. Ülkemizin her köşesi, mesut insanlar diyarı olsun. Hiç kimse Türkiye’de yaşadığı için mutsuz olmasın.” dedi.