İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısında konuştu. 

Başkan Mısırlıoğlu şunları söyledi: 

BELEDİYE BU TOTEMLERLE İLGİLENSİN

“Değerli basın mensupları bildiğiniz gibi şehrimizin bazı bölgelerinde bulunan totemlerde bu şehre hizmet etmiş önemli kişilerin isimleri yazılı. Üzülerek belirtmek istiyorum ki bu totemlerde yazılı bulunan isimler okunmayacak derecede yıpranmış. Belediyemizden bu totemlerin bakımlarının yapılmasını istiyoruz. Bu görüntüler yakışmıyor” dedi.

BELEDİYELER SOKAK KÖPEKLERİNİ TOPLAMALI

“Ağustos ayını şehrimizde ve ilçelerimizde bulunan STK ları ziyaret ederek geçirdik” diyen Başkan Mısırlıoğlu “ Bu ziyaretler sırasında gördüğümüz manzara ürkütücü idi. Her yerde sokak köpekleri. Başıboş köpekleri okula giden çocuklarımıza, kadınlarımıza saldırmakta. Bu köpekler büyük tehlike arz ediyor. Bir an önce Belediyeler tarafından bu sokak köpekleri toplanmalı ve onlar için gerçek yaşam alanları oluşturulmalı. Köpeklerin bakımları yapılmalı ve belirli merkezlerde tutulmalılar. Tekrar sokaklara bırakılmamalılar. Hayvanlarında insanlar kadar yaşam hakkı vardır. Biz bu merkezleri yapan Belediyelerimizi ziyaret ederek kutlayacağız. Gerekirse yardımda da bulunacağız.” dedi.

SU ARIZASI OLABİLİR AMA…

“Başkan Mısırlıoğlu “ Geçtiğimiz Cuma gecesi yaşanan su arızası nedeniyle şehrin önemli bir kısmına su verilemedi. Bu tür arızalar olabilir. Ama yanlış olan bir şey var. Bize vatandaşlarımız tarafından iletildi. Gece su arızası olunca Belediyenin su arıza ekibinin vanaları keserek sabaha kadar arızaya müdahale etmediği. İtfaiye, Kanalizasyon ve su arıza ekipleri yirmi dört saat esasına göre çalışmaktadır. Her tür arızaya anında müdahale edilmelidir. Siz neden müdahale etmediniz, halkımızı susuzlara mahkûm ettiniz bu size yakışmadı.” Dedi

500 METRELİK YOL BİR TÜRLÜ YAPILAMADI

Mezarlık kavşağında ve Paşa Camii önünde haftalardır devam eden yol ve kavşak düzenlemesini eleştiren Başkan Mısırlıoğlu “ Toplasanız beş yüz metre uzunluğunda bir yol. Trafiğin yoğun olduğu bir bölge. Haftalardır orada çalışıyorsunuz. Burada vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçemiyor. Hemen yakında bir hastane var. Yaşlı vatandaşlarımız ezilme tehlikesi altında. Bu zulüm niye. İnsan gece gündüz uyumaz iki günde bitirir. Bu tür yüzlerce örnek size gösterebiliriz. Bir an önce o bölgedeki çalışmayı tamamlayın. Şehrimize yakışmıyor.  Paşa Camiinde ise ayrı bir komedi var. Cenazeler bu camimizden kalkıyor. Neredeyse her gün cenaze namazı kılınıyor. Camiye gelen vatandaşlarımız çimenlerde, yerlerde, taşlarda oturuyor. Çok mu zor oraya banklar koymak. Sosyal sorumluluk gereği yapmak sizin göreviniz dedi.

MÜZİSYENLE UĞRAŞMAYIN, SURİYELİLERLE UĞRAŞIN

Geçtiğimiz günlerde sokakta müzik yaparak geçimine sağlayan gence müdahale eden Zabıtaları eleştiren Mısırlıoğlu, “Siz namusuyla ekmek parası için müzik yapan gencimizle uğraşacağınıza şehri işgal eden dilencilerle uğraşın. Her trafik ışığının yanında para isteyen Suriyelilerle uğraşın. Siz yapacak iş arıyorsanız biz size yapmanız gereken yüzlerce iş buluruz. Yapmanız gereken işlerle uğraşın.” diye ifade etti.