CHP’nin kadın kolları teşkilatı olmayan Bayat, Şuhut, İhsaniye ve Sultandağı ilçelerinde teşkilat çalışmaları tamamlandı. Bu ilçelerde kadın kolları başkanları ve yönetimleri atandı. Bu atamaların duyurulduğu bir basın toplantısı düzenlendi. İl Başkanı Yalçın Görgöz bu toplantıda şunları söyledi: 

TÜRKİYE SAVRULUYOR

Türkiye yönetilmiyor savruluyor. Döviz yine yükseldi. Dolar 8’e çıktı. Bunlar bizi mutlu etmiyor. Dolar beni ilgilendirmiyor ben o işlere bakmıyorum diyen bakan yüzünden ülkemiz 120 Milyar dolar zarar etti. Onun için ülkemiz yön edilmiyor savruluyor. Bununla beraber en son bir hafta önce alınan pandemi kararlarına bakıyoruz. 300 bin esnafımız ve 2 Milyon insanımız etkileniyor. Sokakta herkes ne zaman sokağa çıkacağını bilmiyor. İktidar artık gidici. 

AFYON’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

AKP ve destekçisi olan MHP’nin sonu gelmiştir. Cumhuriyet’in kurulduğu topraklarda haykırarak söylüyorum. Lütfen inanın. Cumhuriyet Halk Partisi ilk seçimde Afyon’da birinci partidir. Lütfen bunan inanın. 

6 İLÇEDE DAHA ÖRGÜTLENECEĞİZ

Afyon’da 18 ilçemizin 7’sinde kadın kolları mevcut. Biz dört ilçemizde daha örgütlenmemizi yaptık. Geriye 6 ilçemiz kaldı. Bu 6 ilçemizide ortalama bir ay içerisinde kadın kolları örgütlerimizi kuracağız. Sürekli görüşmeler yapıyoruz. Şu anda mevcut olan kadın kollarımızıda aktif edip yolumuza devam edeceğiz. 

KİMLER KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU?

CHP Kadın Kolları Afyon’dan Sorumlu MYK Üyesi Hatice Semerci ise ilçelerde kimlerin kadın kolları başkanı olarak atandığını şu sözlerle anlattı: “İllerimizde eksik olan kadın kollarımızı bir bir kuruyoruz. 18 ilçesi olan Afyonkarahisar’ımızın İl Kadın Kolları Başkanlığını oluşturduk. Kadın kollarımız olmayan dört ilçemizde de ilçe kadın kollarını kısa sürede oluşturduk. Bayat İlçemizde Sevim Ağdacı, İhsaniye İlçemizde Kezban Kaya, Şuhut ilçemizde Tanegül Eryeşil, Sultandağı İlçemizde Fadime Tutal ve yönetimleri atanmıştır. Başkanlarımıza başarılar dileriz.”