Afyonkarahisar’da da faaliyet yürüten Goril Medya Şirketi’nin sahibi Nail Azbay, şirket bünyesinde düğün sektörü içerisinde faaliyet yürütecek olan Düğün Postası’nı kurduğunu duyurdu.  Azbay, “İnsanın hayatında sadece bir kez tattığı en özel günü sıradanlıktan çıkararak düğünün ruhunu kayıt altına alacak” diyerek Düğün Postası’nı duyurdu. 

BİR KAMERAMAN VE SUNUCU DÜĞÜNE KARIŞACAK

Bunu nasıl yapacağı hakkında da konuşan Azbay, “Bir kameramanımız ve sunucumuz siz eğlenirken mikrofonla aranıza karışacak. Gelinle damatla konuşacak. Onların anneleriyle, babalarıyla, aile yakınlarıyla, arkadaşlarıyla kısacası en değer verdikleriyle konuşacak. Onların duygularını, heyecanlarını kaydedecek.”

EVLENEN HER ÇİFTİN DÜĞÜN GAZETESİ OLACAK

Başka ne yapacakları hakkında da bilgiler veremeye devam eden Azbay, “Röportajlı düğün çekiminden sonra sadece o düğünün sahiplerine özel bir sayfalık düğün gazetesi hazırlayacağız. Düğün Postası adıyla hazırlanacak bu gazetede o an düğünde söylenenler, yaşanılanlar kelimelerle gazete sayfasına taşınacak. Bu gazete sayfası çerçevelenip yeni evlenen çifte “Allah duvarınızdan indirmeyi nasip etmesin” duasıyla takdim edilecek.” dedi 

Düğün Postası için arayın… 

Adres: Osmangazi Mahallesi, Cahar Dudayev Caddesi, No:10/15 Merkez- Afyonkarahisar

Telefon: 05325061452