Devre arası çalışmalarını Antalya Lara’da sürdüren Afjet Afyonspor, bir yandan da takıma takviye yapmak için harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. Kaleci sıkıntısını Manisa FK’dan Anıl’la söz keserek gideren temsilcimiz bir diğer sıkıntılı bölge olan sağ bek sorununu da Menemenspor’un başarılı oyuncusu Semih Ceylan’la anlaşarak giderdi. Dün Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk ve yönetim kurulu üyesi Yavuz Coşkun’la biraraya gelen başarılı sağ bekle her konuda anlaşıldı. Başarılı oyuncunun bugün Afjet Afyonspor’un Antalya kampına katılması bekleniyor.
Ceylan’ı tanıyalım
29 yaşındaki başarılı oyuncu uzun yıllar amatör liglerde top koşturdu. İlk profesyonelliğe geçişi 2014 yılında Kızılcabölükspor ile oldu. Sırasıyla Sarayköy, Kızılcabölükspor’da forma giyen Ceylan, son üç sezondur Ekolgöz Memenspor’da forma gidiyor.
Sezona iyi başladı, sakatlıklar peşini bırakmadı
2019-2020 futbol sezonuna TFF 1. Ligde boy gösteren Ekolgöz Menemenspor formasıyla iyi bir başlangıç yapan başarılı sağ bek ligin ilk üç karşılaşmasında sahaya ilk onbirde çıktı. Yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan başarılı oyuncu ligin 13 ncü haftasında yeniden formasına kavuştu ancak yine şansız bir sakatlık yaşadı bir daha formasını giyemedi.
İstikrarlı bir Semih Ceylan’ın temsilcimiz Afjet Afyonspor’a ligin ikinci yarısında katkısının büyük olması bekleniyor.