Afyonkarahisar’da ilk suda doğum merkezinde ilk doğum gerçekleşti. Önceki gün 30 yaşındaki anne adayı Tuğba Şirin, suda doğum merkezinde doğum yapan ilk kişi oldu. Şirin, Nigar Yüsra ismini verdikleri sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. 
DOĞUMDAN SONRA AYAĞA KALKIP YÜRÜDÜ
37 derecelik bir havuzun içinde doğum yapan Tuğba Şirin, doğumdan hemen sonra ayağa kalkıp yürüyerek kendisine ayrılan odaya geçti. 
DOĞUMDAN SONRA ÇOK RAHATTIM
Şirin, suda doğumda yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Devlet Hastanesi’nden buraya geldim. İsa Bey’i tanıdığım için buraya geldim. İlk kontrollerimi orada yapmıştık. Daha sonra buraya geldim. Burdada çok memnun kaldım. Çok güzel bir duygu. Yerine göre bir ağrım vardı ama sonrasında çok rahattım. Doğumdan sonra ayağa kalkarak yürüdüm. Şu anda çok rahatım. Ben suda doğumu öneriyorum. Ebelerimize, doktorlarımıza özellikle İsa Beye ve Cemile Hanıma teşekkür ediyorum.” 
AFYON’A TAVSİYE EDİYORUZ
Tuğba Şirin’in eşi Emre Şirin ise şunları söyledi: “Fuar Hastanesi’ne teşekkür ediyorum. Doktorumuz İsa Beye de teşekkür ediyoruz. Afyon halkına tavsiye ediyoruz.”

Doğum boyunca Kadın Doğum Doktoru Cemile Kurttay ve İsa Şükrü Öz anne adayını yalnız bırakmadı.