Eski Devlet Hastanesi’nin yakınında bulunan AFDORA sitesinin hemen altında hizmete giren Denthaus Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kapılarını ilk kez Afyon Postası’na açtı. Merkezde Dt. Muzaffer Demirayak, Dt. Seda Çınar, Dt. Behçet Soylu hasta kabulüne başladı. 

MODERN TASARIM, TEKNOLOJİK ALT YAPI…

Aslen Afyonlu olduğunu söyleyen Uzman Dr. Dt. Erkan Çırak, Afyon Postası’na poliklinikte sunulan hizmetler hakkında özetle şunları söyledi: “8 yıldır Afyon’da hizmet veriyoruz. Kendi ayaklarımızın üzerinde durarak kendi kliniğimizi açtık. Kliniğimiz modern tasarımla teknolojik alt yapı ile donatıldı. Kliniğimizin bir odasında hastalarımızla tedavi görüşmelerini, öncesi sonrası hizmetlerini, fotoğraf çekimleri yapacağımız şekilde tasarladık. Bu odada hastalarımıza animasyonlarla tedavi süreci anlatılacak. Tedavi sonrasında fotoğraf çekimleriyle beklentiyi karşılamış mıyız diyerek bakacağımız bir oda burası.”

GÖRÜNTÜLEME ODASINDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

6 tane kliniğimiz 1 tanede ameliyathane olmak üzere 7 tane tedavi hizmeti verdiğimiz kliniklerimiz var. Tomografi çekimi yaptığımız görüntüleme odamız mevcut. En son teknolojide görüntüleme merkezimiz var. Biz burayı geniş tuttuk. Cihazımızın kapsamı çok fazla. Tam yüz tomografi çekimleri yapmakta. Küçük filmleride almakta, o yüzden burayı geniş tuttuk. Hastalarımıza sağlığına öncelik verdiğimiz için çocuklar, erişkinler, bayanlar, hamileler için ayrı ayrı kurşun önlüklerimiz mevcut. Bunlar çok önemli.Çok düşük radyasyon veriyor ama diş tedavisi sık sık tekrarlanan bir tedavi. Bu görüntülerede sık sık ihtiyaç duyuyoruz.  O yüzden koruyucu önlemleri almak önem arz ediyor. 

HER TÜRLÜ AMELİYAT İMKANI BURADA MEVCUT

Ameliyathanede Afyon’a yenilik getirdik. Hasta yakınları tedavi sürecinden hastaların yanında olmak istiyor. Özellikle pandemi döneminde hijyen açısından bunlar çok uygun olmuyor. Bu amaçla hastaların bakım odası noktası bir oda tasarladık. İçeride hasta yakınlarının bekleyeceği bir düzenek hazırlıyoruz. Çene cerrahisi içerisine giren her türlü ameliyatları yapabilecek bir donanıma sahip teknoloji kullandık. Kist operasyonları, kırıkların tedavisi, gömülü dişlerin çekimi,  implant uygulamaları, tanısal amaçlı biyopsilerin yapılması, kemik ve yumuşak dokulardaki bozuklukların düzeltilmesi, eklem içerisindeki yıkamalar gibi  bir çok alanda ameliyata imza atabileceğiniz burada. Ağız ve diş sağlığı noktasında burada her türlü hizmeti sunacağız. >>Afyon Postası’ndan Nail Azbay’ın Haberi. 

Denthaus Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ne nasıl ulaşırım?

Telefon: 0272 502 43 43 - 0542 340 41 41