<p xss=removed><span xss=removed><span xss=removed>Lezzet dünyasının duayenleri arasında kabul edilen Mutfak Dostları Derneği ve Logos Gastronomik İletişim Derneği Başkanı Zeynep Kakınç ile Logos Gastronomik İletişim Ajansı Başkan Yardımcısı Selin Tokatlıoğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. </span></span></p> <p xss=removed><span xss=removed><span xss=removed>GASTRONOMİDE ÖNEMLİ BİR İL</span></span></p> <p xss=removed><span xss=removed><span xss=removed>Afyonkarahisar’ın gastronomi bakımından önemli bir il olduğunu belirten Zeynep Kakınç, “Afyonkarahisar’a hem bu şehrin yöneticileri ile tanışmaya, hem de şehre özgü lezzetleri yerinde görmeye geldik. Afyonkarahisar, lokumu, sucuğu, kaymağı ve diğer yöresel ürünleri ile gerçekten önemli bir yere sahip” dedi. </span></span></p> <p xss=removed><span xss=removed><span xss=removed>LEZZETİN BAŞKENTİ AFYONKARAHİSAR</span></span></p> <p xss=removed><span xss=removed><span xss=removed>ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti diye getirdi. Serteser, “İlimiz, termalin ve mermerin başkenti olduğu gibi lezzetin de başkentidir. Özellikle şehir dışından gelen misafirlerimiz ilimizin lezzetlerini keşfediyor. Bu doğrultuda şehir olarak da çalışıyoruz. Afyonkarahisar’ın 7 Coğrafi İşaret tescilli ürünü bulunuyor. Bu ürünlerin 5’i gıda üzerinedir” diye konuştu. </span></span></p> <p xss=removed> </p>