NG Güral Termal Otel'de Gerçekleşen programa Dernerk Başkanı Fatma Mert'in yanı sıra, TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer çok sayıda Down sendromlu çocuklar ve aileleri katıldı. Başkan Fatma Mert Yeşilyol üzerinde yakın zamanda Down Kafe’nin açılacağını söyleyerek şöyle konuştu, “Zaman zaman bir araya geldik. Mümkün olduğu kadarda beraber olmaya çalışıyoruz. İnşallah yaptığımız projelerden Down kafemiz var Yeşilyol’da yapmış olduğumuz, bunun açılışında kıymetli büyüklerimizden gelmelerini bekliyoruz, inşallah açılışını yapacağız, Bunun açılışında da yine bura da yetiştirdiğimiz çocuklarımız gençlerimiz çalışacaklar ve oradan elde ettiğimiz gelirle, Allah nasip ederse Afyon'da çocuklarımızın melek yüzlerimizin eğitim alabileceği bir okul yapmayı planlıyorum.”

'KAFETERYAMIZ MELİKE NUR MELEK YÜZLER OLACAK'

Kafeteryanın ismi hakkında konuşan Mert, “Birde bu konuda bir açıklama yapmak istiyorum; Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Melike Nur kardeşimizin ismini kafemize vereceğiz, açacak olduğumuz kafeteryamız Melike Nur Melek yüzler olacak, Bundan sonrada Melike Nur bizimle birlikte yaşayacak inşallah.” dedi.

“FATMA HANIM MÜCADELE EDİYOR, ŞAHİDİZ”

Gerçekleşen programda konuşan İhsan Beşer ise konuşmasında; ' Ben Sayın Başkanla beraber Ankara'da nerdeyse haftanın iki üç günü beraber oluyoruz. Bu Derneği kalkındırmak için çok ciddi manada bir mücadele verdiğini gözlerimizle görüyoruz. Yeni açılacak kafe için, hem Afyonkarahisar'da, hem dışında yaptığı çalışmalara bizler şahidiz, bütün sivil ve toplum örgütleriyle iyi bir işbirliğinde çalışmaları gerçekleştiriyor. Yoğun bir çalışma içersin de bunları götürüyor. Ben bu çalışmalardan dolayı Başkanı kutluyorum, bizim şöyle bir işbirliğimiz oldu kendisiyle, biliyorsunuz bizim Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği olarak Spor okullarımız var, basketbol ve futbolda, inşallah ilerleyen zamanlarda bir turnuva düzenleyeceğiz, bu turnuvada da tüm çocuklarımız, Beşiktaş Tv'yide buraya çağıracağız, güzel bir turnuva gerçekleştireceğiz, hepinizi oraya bekliyoruz.