Görgöz, "Yeni bir parti kuruyorsunuz, 3 ay içinde Türkiye'nin birinci partisi oluyorsunuz. Çünkü Yeni Parti iktidar olmak için kuruldu, muhalefette kalmak için kurulmadı. Böylesi partide görev üstlenen kurucu il başkanlığını yapan Hasan Karadeniz'e ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.
"Afyon'un sorunlarını anlatmak zorundayız"
AK Parti'nin "kötülük örgütüne" dönüştüğünü iddia eden Görgöz, Afyonkarahisar'ın büyük sorunları olduğunu belirterek şöyle dedi:
"25 yıldır AKP iktidarının ve Afyon'daki yerel yöneticilerinin söz verip de yerine getirmediği vizyon projeler var; kentsel dönüşüm, trafik, toplu taşıma, park sorunu gibi. Bunların üzerine kararlı bir şekilde giderek Afyon'un nasıl kötü yönetildiğini anlatmak zorundayız. Biz başarmak zorundayız. Mutlaka başarmak zorundayız."
"Gücümüzü Kuvayı Milliye'den alıyoruz"
Konuşmasında tarihi referanslar veren Görgöz, sözlerini şöyle tamamladı:
"Çünkü bizler gücümüzü Kuvayı Milliye'den, sözünü Uğur Mumcu'lardan, isyanını Pir Sultan'lardan, gücünü Gediz'lerden, özgürlüğünü Bülent Ecevit'in güvercinlerinden ve iradesini Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten almış neslin evlatlarıyız. Gün birlik ve beraberlik günü. İktidara gelmenin adımlarını buradan atacağız."





