MAÇA İYİ BAŞLADIK
Son iki maçta elde edilen galibiyetin verdiği moralle sahaya çıkan temsilcimiz, ateşli Bursaspor taraftarının önünde maça iyi başladı. Aldrigde ve Richard Davis’le sayı üreten temsilcimiz ilk periyodu 21-17 önde kapattı.
İKİNCİ PERİYOTTA ROLLE DEĞİŞTİ
İlk periyodu geride tamamlayan ev sahibi Frutti Extra Bursaspor, bu periyotta savunmada iyi mücadele ederken, hücumlardan ise boş dönmedi. Ev sahibi ekip bu sette temsilcimizin 12 sayısına 27 sayıyla cevap verdi ve soyunma odasına 44-39 üstün gitti.
BAŞA BAŞ BİR MÜCADELE
Karşılaşmanın ikinci yarısına 5 sayı geriden başlayan temsilcimiz bu periyotta müthiş bir direnç gösterdi. Özellikle Aldrigde, Crawford ve Richard Davis’le ayakta kalan temsilcimiz bu seti 2 sayı farkla 60-58 geride kapattı.
SON PERİYOTA KÖTÜ BAŞLADIK, KÖTÜ BİTİRDİK
Son periyoda 2 sayı geriden giren temsilcimiz Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, inanılmaz hatalarla başladı. Ev sahibi ekip 4-0’lık bir seri yakaladı ve farkı 6’ya kadar çıkarttı. Bir ara farkı 11 sayıya kadar çıkartan Frutti Extra Bursaspor bu farkı karşılaşmanın sonuna kadar korudu ve sahadan 90-81 galip ayrıldı.
Temsilcimiz rakibi karşısında aldığı mağlubiyetle puan cetvelinde 11. Sıraya gerilirken, rakibimiz Frutti Extra Bursaspor ise 2 basamak birden yükselerek 7. Sıraya yerleşti.
Temsilcimizde 22 sayı kaydeden Peyton James Aldrigde takımın en skorer oyuncusu olurken, Jordon Benjamin Crawford 16, Corey Richard Davis Jr 16, Talib Zanna 9, Greger Hrovat 11, Doğukan Şanlı 5, Sinan Sağlam 2 sayı kaydetti. >>Türkeli Gazetesi, Yasin AY