TFF 2. Lig Beyaz grupta ilimizi temsil eden Afjet Afyonspor, devre arası kamp çalışmalarını Pazar gününden bu yana Antalya Lara’da sürdürüyor. Teknik Direktör Ferruh Özgün yönetiminde çalışmalarını sürdüren Afjet Afyonspor bugün ikinci hazırlık maçında geçtiğimiz yıl TFF 1. Ligdeki rakibimiz olan Elazığspor ile karşılaşacak.
İlk hazırlık maçında Kırşehirspor ile karşı karşıya gelen ve göze hoş gelen bir futbol ortaya koyarak sahadan 1-1 berabere ayrılan temsilcimiz, bugün Elazığspor karşısında da iyi futbolunu devam ettirmek istiyor.
AFJET EKSİKLİKLERİNİ GÖRÜYOR
Dar bir kadroyla devre arası kamp çalışmalarını sürdüren temsilcimizde Teknik Direktör Ferruh Özgün, elindeki kısıtlı kadroyla ligin ikinci yarısında neler yapabileceğini planlarken, kaleci Anıl ile sağ bek Semih Ceylan’ın takıma dahil olmasıyla bir nebze olsun eli rahatladı.
ÖZGÜN TAKIMINA İNANIYOR
Devre arası transferlerin her zaman riskli olduğunu ifade eden Teknik Direktör Ferruh Özgün, “Kaleci Anıl ve Semih istediğimiz transferlerdi. Listemizdeki diğer transferleri de gerçekleştirebilirsek, uyum sorunu yaşanmaması halinde ligin ikinci yarısında ses getiren bir Afjet Afyonspor’u taraftarlarımıza izlettireceğimize inanıyorum” dedi.