-Afyon Postası’ndan Nail Azbay’ın Özel Haberi. 

Aralık 2016'da Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen saldırının faillerinden olan PKK’lı Ferhat Tekiner, MİT'in Emniyet’in ortak operasyonuyla Kuzey Irak’ta yakalanarak Türkiye getirilmişti. O saldırıda Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinden olan Sıhhiye Er Kamil Tunç’da şehit olmuştu. Şehidin babası İsmail Tunç, ilk kez Afyon Postası’na konuştu. 

İşte şehit babası İsmail Tunç’un söyledikleri: 

KENDİ ELLERİMLE ÖLDÜRMEK İSTİYORUM

Çocuklarımızın failinin yakalanması bizim için memnuniyet verici. Ama biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz. O ne ceza alırsa alsın bizim acımızı dindiremez. Ben onu kendi ellerimle öldürmedikten sonra olmaz. Ceza alsa ne olacak? Tıkacaklar hapse. Paşalar gibi bakacaklar.

BÜTÜN HAYATIM DEĞİŞTİ

4 yıl geçti. Hala dünkü gibi acımız taze. Benim bütün hayatım değişti. Ben bütün hayat planımı oğlumun üzerine kurmuştum. Benim bir oğlum bir kızım vardı. Benim bütün yaşam kaynağım gitti. Benim komple tüm hayatım değişti. 

BİZİ TESELLİ EDEN TEK ŞEY…

Bizi teselli eden tek şey oğlumun şehitlik mertebesine erişmesidir.  O adam ölmüş kalmış, hapse girmiş beni ilgilendirmez. Ben düğün hazırlığı yapıyordum. Ben her şeyimi oğlumun üzerine kuruyordum. Bütün hayatım altüst oldu. 

BİZİ HAYATTAN KOPARDI

Şimdi kızımdan olan torunlarım var. Torunlarımından bir tanesine oğlumun adını verdim. Bizi hayattan kopardı aslında. Sadece benim oğlumu şehit etmedi. Bizleride öldürdü. 

ANNENİN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI VAR

Annenin psikolojik rahatsızlığı var. Daha öncede vardı. Oğlumun şehit olması ile birlikte dahada arttı. Şimdi torunlarla zaman geçirmeye çalışıyoruz. Bir meşgale olmadığı zaman insanın psikolojisi bozuluyor. Başka söylenecek bir şey yok aslında. 

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...