Sezona “Afyon Basketbolu Seviyor” sloganıyla start veren Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, bu sezon adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.
BU TAKIMA MAĞLUBİYET YAKIŞMIYOR
12. haftası geride kalan ligde 8 mağlubiyet almasına ragmen oynadığı oyun ve mücadeleci kimliğiyle başta Türk basketbolunun marka takımları Fenerbahçe ve Anadolu Efes gibi birçok kulübe sahayı dar eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı ligin bir diğer idialı ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor’u son dakikada 83-80 mağlup ederek haftanın takımı ünvanına layık görüldü.
EN İYİLER TEMSİLCİMİZDEN
Geçtiğimiz hafta Teksüt Bandırmaspor deplasmanında elde edilen zafer sonrası haftanın takımı seçilen temsilcimiz Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’da bu karşılaşmada 23 sayı, 7 asist ve 3 ribaundlık performans sergileyen Jordon Crawford’da haftanın en iyi oyuncusu seçildi.
Üç sezondur Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’u çalıştıran başarılı koç Can Sevim’de haftanın koçu seçilirken, haftanın ilk beşinde yine temsilcimizin bir diğer başarılı oyuncusu Talib Zanna yer aldı.
Bu sezon oynadığı basket ve mücadeleci kimliğiyle takdiri hak eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, ilimiz spor kamuoyunun da gönlünde taht kurmaya devam ediyor. 

Kaynak: Afyon Türkeli