Afyon’un en ünlü sucuk markalarından olan Ahmet İpek Sucukları’nı nasıl sipariş edebilirim diyenler için fabrika içerisinde özel bir çağrı merkezi oluşturuldu. 0850 303 8444 (Dahili;108-117-118) numaralı telefonu çeviren tüm herkes doğrudan Ahmet İpek Sucukları’nın fabrikasından Afyon Sucuğu başta olmak üzere pek çok lezzeti sipariş edebilecek. 
TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA HİZMET VAR
Ahmet İpek Sucukları’nın Firma Yetkilisi Alpay İpek Afyon Postası’na yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ahmet İpek Sucukları olarak müşterilerimizin bize ulaşmalarını kolaylaştırmak amacıyla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Dijital ortamdaki satışlarımızdan sonra fabrika içerisinde özel bir çağrı merkezi oluşturduk. Bu çağrı merkezimiz mesai saatlerinde hizmet veriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerimiz bir telefonla çağrı merkezimizi aradığında uzman arkadaşımız hemen siparişini alıp, fabrikamızdaki paketleme servisine durumu bildiriyor. Kısa süre içerisinde anlaşmalı kargolarımızla sipariş müşterimize ulaşıyor. Ahmet İpek Sucukları olarak doğrudan fabrikadan müşterimize kaliteli ve güvenilir lezzetlerimizi ulaştırmak için çalışmalarımız devam edecek. Ayıca sipariş veren herkese Afyon'un meşhur lokumlarından ve patatesli ekşi mayalı ekmeğinide hediye olarak gönderiyoruz.” dedi

BUNU SÖYLEYENE YÜZDE 30 İNDİRİM

Firma Yetkilisi Alpay İpek, çağrı merkezini arayıp "AFYON POSTASI referansı ile size ulaşıyorum" diyen herkese yüzde 30 indirim yapacaklarını duyurdu.