485 bin dolar… Tam tamına 4 Milyon 134 bin lira… Geçtiğimiz aylarda bu para Garden Kale Otel’in kasasından çalınmıştı. Bu haber pek çok haber sayfasında yer aldı. Otelin sahibi olan Hüseyin Bülbül’ün karantinada olmasını fırsat bilen 3 otel çalışanı kasayı soyarak kayıplara karışmıştı. Otel sahibi olan Hüseyin Bülbül, yaşadıklarını Afyon Postası’na anlattı. İşte Bülbül’ün söyledikleri: 

YENİ YATIRIM YAPACAKTIM

Paranın gittiğini kasayı kontrol ettiğimde öğrendim. Önce şaşırdım.tekrar gözden geçirdim. Sakinleştim. Tekrar gözden geçirdim. Bu olmamalıydı dedim. Hemen emniyete başvurdum. 155’i aradım. Emniyet ekipleri kısa sürede buraya geldi. Bu parayla yatırım yapacaktım. Otelicilik anlamında yeni bir yatırım olacaktı. Bu para benim 15-16 yıllık birikimim. 

PARAMIZIN 3’TE İKİSİ GELDİ

Yıllarca yanımda çalışan personeller bu hırsızlığı yapmış. Bunların yakalanması beni mutlu etti. Paramızın bir kısmını aldık. 3’te 2’sini aldık. 3’te birlik bir kısmı kaldı. Onuda inşallah geri alacağız. Adalete güveniyorum. 

144 SAATTE HIRSIZLAR BULUNDU

Burada emniyet güçlerinin çok gayretli bir çalışması oldu. Başta Sayın İl Emniyet Müdürümüz Ali Bey’e, Emniyet amirimiz Tayyar bey ve onun ekibi 6 gün 144 saat gibi sürede çalışarak bu soyguncuları yakaladı. 

HELAL PARAMIZDI

Cumhuriyet başsavcımı başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarına çok minnettarım. Bu paranın helal olduğunu biliyorduk. Devletimizin gayretleri ile bu soygunu gerçekleştirenler yakalandı. İlgili yerlere teslim edili. İnşallah hak ettikleri cezayı alacaklar.

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...