Vali Gökmen Çiçek Afyonkarahisar'a veda ediyor. Kayseri'ye vali olarak atanan Gökmen Çiçek Afyon'daki ilçe kaymakamları, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla vedalaştı.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Vali Çiçek, Afyon'un doğu bölgesinde yer alan ilçelerin kaymakam ve belediye başkanlarıyla veda yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam ve belediye başkanları, ilimize ve ilçelerimize yaptığı hizmetler ve verdiği destekler nedeniyle Vali Çiçek'e şükranlarını sundular.

Vali Çiçek Afyon'un batı bölgesinde yer alan ilçelerin kaymakam ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Kaymakam ve belediye başkanları, ilimize ve ilçelerimize yaptığı hizmetleri nedeniyle Vali Çiçek'e şükranlarını sunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

İKMAL VE GARNİZON KOMUTANLIĞI'NA VEDA ETTİ

Vali Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp’e veda ziyaretinde bulundu. Tuğg. Alp ile bir süre görüşen ve helalleşen Vali Çiçek, görev süresince uyumlu ve koordineli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA VEDA ETTİ

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığına veda ziyaretinde bulunan Vali Gökmen Çiçek, Başsavcı Fatih Karabacak'la vedalaştı. Vali Çiçek, görev süresi boyunca uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiği Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak'a teşekkür etti.

VALİ ÇİÇEK, ADLİ YARGI ADALET KOMİSYONU İLE VEDALAŞTI

Vali Gökmen Çiçek, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken'e ziyarette bulunarak vedalaştı. Vali Çiçek, görev süresi boyunca uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiği Fatih Serdar Köken'e teşekkür etti.

İDARE MAHKEMESİ BAŞKANINA VEDA ZİYARETİ

Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Ayna'ya ziyarette bulunarak vedalaştı. Vali Çiçek, görev süresi boyunca uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiği Yasin Ayna'ya teşekkür etti.

MUHTARLAR VALİ ÇİÇEK'E VEDA ETTİ

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve beraberinde muhtarlar Vali Gökmen Çiçek’le vedalaştı. Vali Çiçek: “Kapım sizlere daima açık” dedi.