Edinilen bilgilere göre Afyonkarahisar'da AK Partili bir belde belediye başkanına yolsuzluktan soruşturma açıldığı öğrenildi. Yetkililer soruşturmanın şu an için devam ettiğini en kısa sürede bu soruşturmanın sonuçlanacağını belirttiler. 

İHRAÇ SÜRECİ BAŞLAMIŞ

Konuyla ilgili aynı zamanda AK Parti’den bu başkanın ihraç edileceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaları AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a sorduk. Afyon Postası’na konuşan Uluçay, kendinden önceki dönemde ihraç sürecinin başladığını ancak ihraç karanına Merkez Disiplin Kurulunun karar verdiğini, kararın oradan çıkacağını ifade etti. 

TÜRKELİ GAZETESİ "TACİZ VE YOLSUZLUK" DİYE DUYURDU

Diğer yandan konu Afyonkarahisar kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. Afyon'un en köklü gazetelerinden olan Türkeli Gazetesi, konuyu okuyucularına "taciz ve yolsuzluk iddiası" başlığı ile duyurdu. Gazetenin internet sitesinde şu ifadelere yer verildi: "İlimizde bir belde belediye başkanının karıştığı yolsuzluk ve taciz olayları nedeniyle hem partisinden ihraç edildiği, hem de belediye başkanlığına son verildiği iddia ediliyor."

Gelişmeler oldukça Afyon Postası'ndan duyurmaya devam edeceğiz. 

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...