Zabıta Müdürü Taner Çelik, şehrimizdeki basın mensuplarıyla biraraya geldi. Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, gazete, internet medyası, radyo ve ulusal basın temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Zabıta Müdürlüğünün son dönemde yapılan çalışmalar Müdür Çelik tarafından detaylarıyla anlatıldı.

BAŞKANIN AYAK İZLERİNİ TAKİP EDİYORUZ

 Şehrimize hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Zabıta Müdürü Taner Çelik, basından gelen her türlü görüş, öneri ve tenkitlere açık olduklarını ifade etti. Çelik, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek en büyük destekçimiz ve dayanağımız. Gönüllere giren Başkanımızın ayak izlerini takip ediyoruz. Ne talep ettiysek sağ olsun teşkilatımızın her zaman destekçisi oldu” dedi.

"DAHA YAŞANABİLİR AFYON İÇİN ÇABALIYORUZ"

Halkımızın en büyük şikâyet konusunun dilenciler olduğunu anımsatan Çelik, bu konuda sahada gerekli mücadeleyi verdiklerini söyledi. Önümüzdeki süreçte zabıta teşkilatı olarak yeni bir vizyon oluşturacaklarını anlatan Çelik şöyle konuştu; “Simitçilerden tutun da ekmekçilere kadar yeni bir düzen, yeni bir soluk vizyon oluşturmaya çalışacağız. Bu konuda vatandaşlarımız da bizlerde sorumluluğumuzu bilmeliyiz. Daha yaşanabilir bir Afyonu birlikte oluşturmak için çabalıyoruz.”

“TURİZM ZABITASINI OLUŞTURDUK"

Zabıta teşkilatını şehrimizin her bölgesinde olacağını kaydeden Çelik, “Belediye Başkanımızın emirleri doğrultusunda turizm zabıtasını oluşturduk. Yakın zamanda DSİ’nin karşısında bir karakol açacağız. Yine bölge karakol inşaatımız var. Belirli noktadan değil, şehre yayılan bir zabıta, olaylara çok daha yakın müdahale edebilen bir teşkilat göreceksiniz. Bu vesileyle bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e ve katılımlarınızdan dolayı siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

DAHA ÖNCE ÖRNEĞİNE RASTLAMADIK

 Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ise düzenlenen toplantıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Daha önce örneğine rastlamadığımız böyle bir toplantının düzenlenmesinde başta Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek olmak üzere Zabıta Müdürü Taner Çelik’e teşekkür ederiz. Sıkı ve samimi diyalog şehrimize daha iyi hizmetlere vesile olacaktır. Zabıta Müdürlüğümüzün bu inançla çalıştığını görüyoruz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Editör: TE Bilişim