Afyon Postası Gazetesi Sahibi Nail Azbay, Yazı İşleri Müdürü Esma Azbay ve muhabirler Sılanur Kara ile Egemen Toprak Çiçek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitti. Burada ilk durak MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak oldu.

Daha sonra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret eden Afyon Postası ekibi, basın kanununda son durumu sordu. Meclis tatile girmeden bu kanunun yasalacağını kaydeden Yurdunuseven, bu kanunla birlikte artık internet haber sitelerinin haklarına kavuşacağını ifade etti. 

Son olarak Afyon Postası ekibi CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile buluştu. Ziyaretlerde meclis genel kuruluna gelecek olan basın kanunu hakkında görüşlerde bulunuldu. CHP'li Köksal kanunun bu haliyle ciddi sıkıntılar doğruacağını belirterek, sokak röportajı yapmanın bile bu kanunla birlikte zorlaşacağını ifade etti.

 

Nezaket ziyaretlerinin tamamında yapılacak tüm faydalı çalışmalarda milletvekillerine kolaylıklar dilendi.

FETHİ YAŞAR’A ANLAMLI ZİYARET

Afyon Postası ekibi daha sonra aslen Afyonkarahisarlı olan Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı olan Fethi Yaşar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette Afyonkarahisar üzerine sohbet edildi. Memleketin gelişmesi kalkınması için neler yapılabileceğinin altı çizildi.