Afyon Postası, doğru ve hızlı haber anlayışıyla çıktığı yolculuğunu sürdürüyor. Kısa sürede Afyon halkının haber öğrenme adresi olan Afyon Postası, mart ayında da çıkışını sürdürdü. Şeffaflık anlayışımız gereği mart ayı verilerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

84 BİN TEKİL ZİYARETÇİ

Google verilerine göre Afyon Postası, mart ayında 84 bin 160 tekil ziyaretçi sayısına ulaştı. Çoğul ziyaretçi sayısı yani ay boyunca toplam 150 bin 964 defa ziyaret edilerek kısa sürede Afyon halkının güvendiği sayfa olma başarısını sürdürdü.

3 AYDA 423 BİN DEFA ZİYARET EDİLDİ

Afyon Postası Ocak ve şubat aylarında yaklaşık 190 bin tekil ziyaretçi alarak, büyük bir başarıya imza attı. Çoğul olarak ise 2 ayda 272 bin defa ziyaret edilmişti. 3 aylık toplam ziyaretçi sayısı mart ayı ile birlikte 423 bin defa ziyaret edildi.

DOĞRU VE GERÇEK HABERİ EN HIZLI ŞEKİLDE SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gazeteden yapılan açıklamada: “Bu güveniniz için tüm Afyon Postası okurlarına teşekkür ediyoruz. Bize olan inancınızı hiçbir zaman boşa çıkarmayacağımızı, doğru ve gerçek habercilik anlayışıyla hareket edeceğimizi, hızlı bir şekilde en sıcak haberleri size sunmaya devam edeceğiz. Bizi okuyan, bize güvenen tüm Afyon halkına teşekkür ediyoruz. Bizi takip etmeye devam edin. “ denildi