Ziyarete Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği kurucu ve Onursal Başkanı H.Hakkı Özsoy, Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Megabirlik Medya Temsilcisi Mehmet Emin Güzbey ve Megabirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Türker katıldı.

Kadınana Gazetesi’nin 16. yılı nedeniyle başta Canser Kuzu olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik eden Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt; 'Kadınana Gazetesi bu güne kadar yayın hayatında başarılı çizgisini hiç bozmamıştır. Kadınana Gazetesinin ilimiz için olduğu kadar biz Basın mensupları içinde özel bir yeri ve önemi vardır. Kadınana Gazetesi ilimizdeki 7 günlük gazetemiz arasında ayrıcalıklı bir yeri olan, tüm gazete ve meslektaşlarımızın pozitif bir ayrımcılık uyguladığı bir gazetedir. Bunun sebebi hem isminden kaynaklanır hem de başında Canser Hanım gibi bir hanımefendinin olmasından kaynaklanın bir pozitif ayrımcılıktır. 16'ncı yıl yayın hayatına başlayan Kadınana Gazetesine geçmişten bu güne emeği geçen tüm meslektaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice 16'ncı yıllara erişmesini temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Ziyarette konuşan Megabirlik Temsilcisi Mehmet Emin Güzbey ise, okul yıllarından sınıf arkadaşı olan Canser Kuzu ile aynı mesleği paylaşmaktan gurur duyduğunu belirterek; 'Kadınına Gazetesi öncelikle isminden sonra da ilimizde ilk kez bir kadının elinden çıkması sebebiyle özeldir. İlkeli, tarafsız ve her daim yapıcı haberciliğinden dolayı Kadınana Gazetesinin yönetici ve çalışanlarını kutlar, yayın hayatının uzun ömürlü olmasını dilerim' dedi.

Ziyarette konuşan Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise renkli kişiliğini gazetesine yansıtan Canser Kuzu'yu tebrik ederek, Kadınana Gazetesi’nin başarı grafiğinin her geçen gün daha da arttığına dikkat çekti. Serteser; 'Sezer Küçükkurt, başkanımın söylediği gibi Kadınana Gazetesi’ne camiamızda pozitif bir ayrımcılık uygulanıyor. Canser hanım bunu fazlasıyla hak ediyor. Çünkü çok renkli bir kişiliğe sahip ve bir çok meziyeti de kendinde barındıran bir gazeteci meslektaşımız. 16 yıldır aralıksız bir şekilde başarısını sürdüren Kadınana Gazetesinin tüm çalışanlarını Canser Kuzu nezninde kutluyor, başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Megabirlik A.Ş. Yönetim kurulu Üyesi Muammer Türker ise zor ve bir o kadar da meşakkatli olan gazeteciliği başarıyla sürdüren Canser Kuzu ve ekibini tebrik etti.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ve meslektaşlarının övgü dolu sözlerinden duygulandığını belirten Kadınana Gazetesi sahibi Canser Kuzu ise, 16 yıldan bu yana tarafsız, ilkeli ve her daim yapıcı haberlerle okuyucularının karşılarına çıkmaya çalıştıklarını söyledi.

Kuzu; ' Termalin, kültürün, turizmin, lezzetin başkenti olan Afyonkarahisar'ın miraslarına sahip çıkmak konusunda hassasiyet gösteren anlayışla, objektif haberciliği de beraberinde getiren Kadınana Gazetesi gücünü kaleminden değil halkımızdan almıştır.

Afyonkarahisar gibi özel bir kentte gazetecilik yapmanın onur ve gururunu taşıyoruz. 16 yıldır tarafsız, ilkeli ve her daim yapıcı haberler yapmaya çalıştık.  Bu süre içersinde bize destek veren başta kentimizin yöneticileri olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ederim.

Demokrasinin olmazsa olmazı olan yerel basındır. Bu bilinçle yayın hayatımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Halkın gözü, kulağı ve kalemi gazetemiz; kentimizle beraber gelişiyor ve olgunlaşıyor.  İlimizin her haberini güvenilir ve eksiksiz olarak doğruca insanlara ulaştırmayı hedefliyoruz.

İlimizdeki Basın kuruluşları arasındaki birlik ve beraberlik tüm illere örnek olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

Bizleri bu birlikteliğe iten ve öncülük yapan tüm meslek büyüklerimize ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. 16. kuruluş yıldönümümüzü unutmayıp bizleri onurlandıran meslektaşlarımı da ayrıca teşekkür ediyorum'dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı tebrik ziyareti çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.