Yakın zamanda İtalya’dan Türkiye’ye dönüş kararı alan İsmail ve Hasan Celep, Gazlıgöl’e bir pizza işletmesi kazandırdı. Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde dün hizmete giren pizza işletmesinin açılışına Gazlıgöl Belediye Başkanı Mehmet Kırkpınar ile Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir ile Celep ailesinin yakınları katıldı. İşletmenin şu anda gece yarısına kadar hizmet verdiği yakın zamanda 24 saat boyunca bölgeye hizmet vereceği öğrenilirken, işletme tarafından paket servis imkanınında olduğu kaydedildi. 

BURADA CİDDİ POTANSİYEL VAR

Açılışta Afyon Postası mikrofonlarına konuşan Hasan Celep şunları söyledi: “Gazlıgöl’e Pasaport Pizza’nın bayiliğini aldık. Biz burada bir ar-ge çalışması yaptık. Burada gelecek vaat eden Frigya Vadileri var. Sürekli turistler bu bölgeye geliyor. Oteller, apartlar, ful doluluk yaşıyorlar. Böyle bir ihtiyaç olduğunu gördük. Burada ciddi bir potansiyel olduğunu gözlemledik. Memleketimize katkımız olması amacıyla böyle bir iş yatırımı yapmak noktasında karar aldık.  1 Kasım itibariyle açılışımızı yaptık. Bizim en farkımız günlük hamur kullanıyoruz. Dondurulmuş ya da hiç bir katkı ürünü yok”

GAZLIGÖL’E YAKIŞTI

Gazlıgöl Belediye Başkanı Mehmet Kırkpınar ise işletmenin Gazlıgöl’e yakıştığını belirterek, “Türkiye genelinde pandemi pik yaptı. Şu anda bizim buradaki suyumuz şifalı bu yüzden şu anda burada bir hastalık yok. Bizim Gazlıgöl’de pek çok ulusal marketler var. Neden pasaport pizza olmasın, Gazlıgöl’e yakışır bu. Buradan vatandaşa güzel hizmet sunulacağından eminim, hayırlı olmasını dilerim” dedi

TÜRKİYE’DE TURİZME KATKI SUNACAK

Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir ise, İzmir firması olduklarını belirterek şunları kaydetti: “Pasaport pizza çeyrek asırdır Türkiye’de yerli pizza markasıdır. Son iki yıldırdıda Türkiye’nin en itibarlı pizza markası ödülünü alıyoruz. Gazlıgöl’e bu yatırımı yapan Hasan ve İsmail bey gerçekten buraya büyük bir yatırım yaptılar. Afyon insanıyla ben burada istihdam oluşturacağım dediler. Şu anda 9 kişiye ekmek veriyorlar. Bundan yana çok mutluyum. Türkiye’de turizme bizimde katkımız olacak. Gazlıgöl en şifalı su kaynaklarına sahip. Bende burayı her yerde tanıtacağım.”

BAŞARILI OLACAĞIZ, İNANIYORUM

Son olarak Sahibi İsmail Celep ise şunları söyledi: “Oğlumla yurt dışındaydık. Kesin dönüş yapalım dedik. Bir iş yeri açalım dedik. Pasaport pizzayı bulduk. Belediye Başkanımız sağolsun yerime temini noktasında yardımcı oldu. Bir yola çıktık, inşallah daha başarılı olacağız”