Afyon Postası, Emirdağ’ın nabzını tuttu. AK Parti’nin Emirdağ eski ilçe başkanı olan Hüseyin Duran, MHP’ye katılması ile dikkat çekmişti. Duran, Afyon Postası’ndan Kudret Kuş’a özel açıklamalarda bulunarak şunları söyledi:

Otopark sorununun üzerine gideceğiz

Emirdağ’ın en büyük sorunlarından bir tanesi pazar yeridir, mevcut imar durumu ile ilgili büyük sıkıntılar var. Bunları toplumla birlikte görüyoruz. Bunlarla ilgili çalışmalarımız olacak. Yine Emirdağ’ın sorunlarından bir tanesi otopark sorunu. Özellikle ana caddelerin olduğu alanlarda otopark sorunu var. Bunları öncelik sırasıyla üzerine gideceğiz.

AK Parti’den MHP’ye nasıl geçti?

AK Parti’den MHP’ye neden geçtiği sorusuna yanıt veren Duran, “Bu bir görev yarışı. MHP’de bizim ittifak olduğumuz bir parti. Bu partide de görev almak görev yapmak, memleketimize de hizmet etmek için niyetimiz vardı. Öyle bir hamlede bulunduk. Tek amacımız var; Emirdağ’ımıza hizmet etmek”

İmardaki yapılan yanlış uygulamaların önüne geçmek

Emirdağ’da ilk yapacağımız işlerden bir tanesi Emirdağ’da imarla ilgili sıkıntıların önüne geçmek. İmardaki yapılan yanlış uygulamaların önüne geçmek. Tabi devamında az öncesinde de bahsettiğimiz sorunlarımız var. Arkadaşlarımızla oturup öncelik planlaması yaparak hepsinin üzerine gitmek. Alt yapıdır, üst yapıdır, pazar yeri sıkıntısı ve otopark konusunda ne yapabiliriz diyerek bir çalışmamız olacak.”

-Röportajın Videosu...

Emirdağ Seçim 2024 Özel Röportajları:

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu konuştu: ‘Aday değilsin Serkan’ derlerse ne yapacak?

**

Emirdağ’ın eski Belediye Başkanı Cengiz Pala’dan flaş açıklamalar: AK Parti'yi sattı

**

AK Parti’den MHP’ye geçen Hüseyin Duran’dan flaş açıklamalar: Neden MHP’ye geçti?

**

-MHP’li Mehmet Orbay Divrikli: Bir hafta içinde sahaya iniyoruz…

**

Emirdağ Belediye Başkanı Koyuncu: Bayram gelmeden ikramiyeleri yatırdı Emirdağ Belediye Başkanı Koyuncu: Bayram gelmeden ikramiyeleri yatırdı

CHP'nin Emirdağ’daki sürprizi ne olacak?

**

Emirdağlı tüm esnafların başkanı konuştu: İlçenin en büyük sıkıntısı ne? Esnaflar ne bekliyor?

>>Kudret Kuş’un Özel Haberi.