“Hakan Demir ile beraber hem ligimizde hem Avrupa’da çok önemli işler yapan sadece maç kazanmayan bir yandan da oyuncu yetiştiren çok değerli bir takıma karşı deplasmanda alınan bu galibiyetten ötürü inanılmaz mutlu olduğumuzu söylemeliyim. Maça gelirsek tüm hafta çalıştığımız oyun stratejisini sahaya nerdeyse mükemmel bir şekilde yansıtan oyuncularım sayesinde maçın neredeyse tamamını üstün oynadık. Maç sonunda yorgunluk baş gösterdi ve yapmamamız gereken üç top kaybı yaparak rakibimize yakalandık ama önemli olan galibiyeti almaktı. Son hücumda ve savunmada hata yapmayarak bunu sağladık.”

SON NEFESİNE KADAR SAVAŞAN BİR TAKIM

Önümüzde bizim için çok kritik Büyükçekmece maçı var. Evimizde oynayacağımız bu maçta salonda boş yer kalmamasını tüm taraftarlarımızındın rica ediyorum. Onlar üstüne düşeni yapsın, ben kendim ve takımım adına galibiyet için sahada son nefesine kadar savaşan bir takım sözü veriyorum.

TARAFTARI TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ

Oyunculardan Gergor Hrovat ise, “Çok güzel bir deplasman galibiyeti oldu ancak şimdi evimizde ki bir diğer önemli maça konsantre olmalıyız. Bu hafta sonu her zaman olduğu gibi bize ciddi güç veren taraftarımızı tribünlere bekliyoruz.” dedi