Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sandıklı İlçesi kent meydanında CHP İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlarla birlikte sosyal mesafe kurallarına titizlik göstererek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması gerçekleştirdi. 

ANDIMIZI OKUYUP, BAYRAK DAĞITTILAR

Sosyal mesafeyi koruyarak maske takan partililer ve vatandaşlarla birlikte saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Sandıklı kent meydanında vatandaşlarla birlikte Ortaokul öğrencisi Kezban Selin Güneş eşliğinde hep birlikte andımız okudu. Şiirlerin okunmasıyla devam eden program vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtılması ve havaya kırmızı beyaz balonlar bırakılmasıyla sona erdi.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ 

7'den 70'e katılımın sağlandığı programda konuşan Milletvekili Köksal, "Sandıklı ilçemizde CHP Sandıklı İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte vatandaşlarımızın da katılımı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla milli bayramlarımızı unutturmak isteyenlere inat Türk Bayrağı dağıtıp şiirler okuyarak bayramı kutladık. Atam senin yolundayız." dedi.